söndag 6 maj 2012

Ledig med fullt ös!

Börjar dagens inlägg med att tacka för era goa kommentarer! De uppskattas mycket av mig! Det är kommentarer av igenkänning, peppning, hopp, komplimanger m m och det gör mig glad! Tack igen, man behöver denna feedback känner jag! Tack också för mail! Svar kommer på detta. Så kära läsare, var inte rädda för att kommentera (eller maila), jag uppskattar detta mer än ni kan tro!




Denna korttidshelgen gick också, och den gick snabbt! Det blir så när man har mycket på programmet. Du anonym som kommenterade och undrade lite: ja, det är klassisk autism i detta fallet. Du skrev också lite om korttids - jag har också hört om en del som har sitt barn på korttids varannan vecka för att de inte orkat annars. Än så länge så pallar vi med att ha det som vi har det, men visst, får man en ledig dag ibland så sköljer tröttheten över en så visst är man slut många gånger. Men vi kör på så får vi se...

Igår (lörd) umgicks jag och mannen med lite vänner först. Sen en snabb lunch tillsammans innan jag och mannen delade på oss. Vi fick inte ihop det annars... Jag drog iväg 1,5 timme med bil till Falkenberg där vi har vår katt Felix sen tre månader tillbaka. Jag tyckte det var dags att hälsa på honom :)




Han är på friarstråt fortfarande och ska väl para ett par honor till innan vi får hem honom igen. Tyvärr har det dragit ut på tiden mer än vad vi räknat med, men så kan det bli ibland. Här hemma är han saknad iaf!

Nu fick jag också träffa kattungarna ur hans första kull. De var 5,5 veckor gamla och börjat busa för fullt. Om en vecka kommer nästa kull. Spännande att se vad det blir!




Planerna från början var att mannen skulle ha följt med men helt plötsligt var vi tvungna att ändra på det. Han fick stanna hemma och röja lite i olika förråd här i stället :) Det blev av en anledning väldigt akut och panikartat (mer om orsaken senare) så vi såg ingen annan utväg än att han stannade hemma och gjorde det. Jag åkte glatt iväg ☺, mycket roligare att träffa Felix och kattungar än att röja förråd ;) Men när jag väl var hemma igen på kvällen så fick jag minsann hjälpa till lite och lasta bilen full med skräp... sen blev det lite myskväll också innan natten var slut!




I morse var man väl inte så där jättealert men vi sparkade på oss lite så vi kom igång. Iväg och träffa lite folk igen och sen hem och äta snabbt innan vi hämtade Turbo på korttids på eftermiddagen. Nej, andas det hinner man inte alltid... Skönt ändå att Turbo är på bra humör när man hämtar honom, det underlättar ju en hel del. En bra helg verkar det ha varit på korttids iaf, även om Mt fått känna av lite surhet från Turbos sida pga datakrångel. Men det gick ju över.... T hade kommit ut och cyklat lite med Turbo också, skönt med lite motion :). Nu får vi ta nya tag igen och hoppas på en bra vecka också!
Kram, kram ♥

1 kommentar:

Annelie L sa...

Åhhhhh, så söta dom är, alldeles bedårande, ska inte Felix få med sig en liten son hem?
Kram sötnos//Annelie