måndag 20 juni 2011

"TV4-Bygglov" m m

Tillbaka i vardagen igen - kände ingen lust i morse att vara en mamma i diagnoslandet idag. Ibland är man mer eller mindre alert på det. I dag var jag mindre alert.... Ville bara vara som en "vanlig" mamma.... Men, men, vad har man för val? Det är bara till att vara den där mamman som hela tiden har känselspröten ute för att känna av läget. Som tur var gick det rätt hyfsat på morgonen trots att sonen var trött. N kom på utsatt tid och jag åkte till jobbet.På eftermiddagen har det varit väldigt lugnt och skönt här hemma. Jag har t o m kunnat svara på några mail som legat alldeles för länge. Och det tillhör inte vanligheterna att jag kan maila när jag är ensam hemma med sonen. Men bara jag fanns i närheten av honom så gick det bra idag. Sonen har haft det kravlöst med N här hemma på fm och det är när det är kravlöst som sonen mår som allra bäst. Det är ju ändå sommarlov så då får det väl vara lite slappt, eller hur?


Nu stiger spänningen inför morgondagen. Sonen och T på korttids kommer att besöka nya resursskolan på förmiddagen. Vi föräldrar ska sen dit på em-kvällen och titta och förhoppningsvis få en första information. Rektorn, skolchefen, socialtjänstchefen och chefen för korttids kommer att vara där iaf. Skolan är under uppbyggnad nu - de bygger om gamla lokaler så de ska passa de nya ändamålen.
Det blir säkert en del diskussioner....

Måste bara visa vad som händer i kvarteren här.... igår trodde jag mannen skulle överraska mig rejält när jag såg denna bilen ☺


Nejdå, skojar bara, ryktet har gått att "Bygglov" skulle fixa ett hus i grannkvarteret här - men de hade väl ändå kunnat ta fel hus och svängt in här. Det hade suttit fint! 

Eftersom jag numera (nästan) alltid har kameran med mig när jag är ute och går så är det klart att man fixar sig en bild på kändisarna. Här kommer snickaren som jag tror är nyklippt, eller?!


Ha en go´kväll nu så laddar vi för en ny dag i morgon, med eller utan snickare!

4 kommentarer:

Tina sa...

Dagar när saker går smidigt är så rart, önskar oss alla fler slappa och lugna dagar.Hoppas den nya ombyggda skolan blir riktigt bra, vad spännande det låter. Ja bygglov får gärna åka lite fel häråt också !! Må gottkram Tina

ann sa...

Vissa dagar är tunga att bära,det bara är så.Min son kom iväg på läger.Han har funnits i mina tankar hela dagen,jag var nog mer nervös än han.Han var glad och nöjd då han ringde,vilken lättnad.Allt hade gått bra.Hoppas det går bra för er med skolbesöket för sonen och er,jag håller tummarna.Kramar från Åland.

Nina sa...

Men att dom gick fel! Gå ut och visa dom rätt genast! Vad roligt att ha kändisar inpå knutarna :)

Hoppas allt går bra nu, lycka till!
Kram Nina!

Lenaeff sa...

Visa morgnar önskar man att man bara fick ligga kvar i sängen ostörd, men det går ju dessvärre inte. Bara att hugga i som vanligt. Klart det ska vara kravlöst när det är sommarlov.
Men tänk om det varit till dig de vart påvägm bygglov. Så roligt!!! Det var ju synd att de åkte så fel när de ändå var så nära :)
Hoppas att du känner dig lite mer motiverad imorgon...
Harebrakramar och sov gott!!!
Lena