söndag 5 juni 2011

Härlig helg

Den här helgen har det känts som att sonen varit borta extra länge, vi har ju hunnit med en hel del. Det måste ju helt enkelt bero på att när jag lämnat honom i fredags kl 14 så var jag helt ledig och kunde hålla på i trädgården här. I vanliga fall brukar jag jobba fredag kväll fram till 20-20:30-tiden och då har ju den dagen gått. Det här var otroligt skönt och avkopplande, få se vad jag kan göra i fortsättningen. Vore ju underbart att få vara ledig så här......men man kan kanske inte få allt här i livet..... 

Nyfiken i en strut-Oswald

Igår kväll åkte vi och hämtade ett par som vi umgåtts rätt mycket med förr om åren. Det var innan diagnoserna kom in i vårt liv, alltså då man hade lite mer tid för att hålla kontakten med sina vänner..... Men iaf, det här paret har haft och har fortfarande lite bekymmer i sitt liv och därför tänkte vi ta ut dem på restaurang och försöka muntra upp dem lite. Vi hade några mycket trevliga timmar tillsammans. Så skönt att kunna sitta i lugn och ro och prata med varann. När jag är hemma med sonen kan jag ju inte ens prata i telefonen så det är inte lätt att hålla kontakten så regelbundet som man gjorde förr.


Vi åt gott och myste och hade det bara underbart. Härligt att rå om varandra för en kväll så här. Idag har de hört av sig och tackat och varit så glada för det vi gjorde igår. Det var precis vad de behövde, säger de. Kul att kunna glädja någon med enkla medel!

Idag har jag och mannen varit borta en sväng på förmiddagen. Sen hem och åt en lugn middag och vilade en stund. Sen var det dags att hämta sonen på korttids. Lugnt som vanligt! Men jag väntar på att det ska komma nån reaktion även på korttids eftersom han har det lite osäkert när det gäller skolfronten. Bara att njuta så länge det håller sig lugnt.


Nu tänkte jag och mannen försöka se en film i kväll. Vi får se hur det går med diagnoserna. Men vi ska låta sonen vara uppe så länge det går bra, men kommer att bestämma en senast-tid då han måste ligga i sängen.

Om jag hinner till inlägget i morgon ska jag fixa så ni får se lite hur det såg ut i tidningen idag. De som jobbar med sonen i skolan var med där, tack vare att de gjort ett så bra jobb med honom. Vi får se vad jag kan få till, håll ut bara. Kramar från mig till alla er därute!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken gullig bild på buskatten =)
Så roligt att göra något för någon annan på det viset. Jag kan tro att det blev uppskattat, vem skulle inte bli glad av det?
Men så skönt att slippa jobba så sent Bellan, det behöver du verkligen.
Hoppas att det gick bra att se på filmen och att kvällen blev trevlig.
Vilken fantastisk bild på flugan Bellan, otroligt bra!!!
Kramar om och önskar en fin nationaldag imorgon!
Lena

Nina sa...

Ja, träffa vänner är ju inte det lättaste, gissar att ni njöt av det allihop. Gott såg det ut med :)

Ja, det vore skoj att få se hur det blev i tidningen :) :)

Hoppas kvällen blev bra!
Kram Nina!

Anonym sa...

Skönt med lite extra tid för vänner och varandra.Njut av att det går bra för din son på kortis nu,hoppas också kvällen gick bra.Jag väntar på att få se inlägget från tidningen.Kramar från Åland.

Anonym sa...

"Nu tänkte jag och mannen försöka se en film i kväll. Vi får se hur det går med diagnoserna sittandes i soffan". Detta var den värsta meningen jag någonsin har läst! Kallar ni eran son för en diagnos?? Det var så fruktansvärt hemskt att läsa det. Stackars barn, han har väl inte velat att ni ska skriva om han som en diagnos?? Så hemskt!