söndag 28 november 2010

Söndag **** AS/ADHD

Denna morgonen gick i samma ton som gårdagsmorgonen, vi hade väl inget annat att vänta. Måste fixa bilder i veckan nu så vi har nåt bra i ordning till nästa hemmahelg. Det går INTE att ha det så här utan det måste åtgärdas.

Nåja, jag for iväg efter frukosten och har varit borta större delen av dan. Har varit hemma en stund på eftermiddagen och ätit lite god mat som mannen lagat. Sen hade vi lovat sonen att vi skulle ut och åka snowracer alla tre på eftermiddagen. Så det var bara att pälsa på sig varma kläder för idag blåste det halv snöstorm, brrr. Men har man lovat så är det bara att infria löftet oberoende av väder och vind. Sånt är livet i vårt diagnosland...

Eftersom det blåste kraftigt och snöade så kunde vi inte ha med kameran ut. Saknade den många gånger för det blev några fina vurpor och glada skratt därute. Sonen åkte snowracer och jag och mannen fick nöja oss med tefatet. Inte alltid lätt att hålla balansen... ;).

Jag tror ni kan lista ut vart jag och sonen kommer att hålla till på eftermiddagarna efter skolan i veckan som kommer?! Det ska ju vara kallt hela veckan så snön ligger säkert kvar ett tag. Men det är härligt med lite luft och att vi får röra på oss lite.

Nu sitter jag på jobbet och laddar lite inför en ny vecka, få se vad den har att erbjuda....

Inga kommentarer: