fredag 5 november 2010

HELG!!! **** AS/ADHD

Nu ska jag strax åka hem från jobbet efter en lång arbetsfredag som vanligt. När jag kommer hem är det lugnt och tyst i huset, inga diagnoser som pockar på ens uppmärksamhet, jag kan tänka på mig själv för en gångs skull och bara slappa ikväll. Mannen körde sonen till korttids direkt efter "fritids" idag vid 14-tiden. En av hans favvo-killar i personalen (T) jobbar idag och imorgon. Men han gillar alla killarna där nu så det är lugnt att lämna honom, han längtar t o m till korttids. Så härligt att slippa lämna honom med en massa bråk och gråt.

Hela den här lovveckan har det gått bra att lämna honom på "fritids" också. Det är nog första gången det har hänt. Jag har inte ens behövt ta fram seriesamtalet som jag använt mig av under de senaste loven för att underlätta lämnandet som alltid brukar vara svårt. Men nu kan man pusta ut. Skönt att lovet är över för det är lite slitsamt att få vardagen att funka hyfsat bra när skolrutinerna försvinner.

Nu ska jag hem och stryka på lite färg på skänken som jag började måla på för en vecka sen. Dags att den blir färdig nu - tänkte fixa till beslagen på den och ställa den på plats i morgon förhoppningsvis. Kanske att det blir en bild på den också - beror på om jag blir nöjd med den....

Nu får ni ha en trevlig fredagskväll, det ska jag ha i TV-soffan framför Idol.

Inga kommentarer: