fredag 21 maj 2010

Fredag **** AS/ADHD

Så kom då fredagen också, och osäkert in i det sista hur det skulle bli med sonen och korttidsvistelsen över helgen. Han är fortfarande inte bra, hostar, är hängig, äter dåligt. MEN, han ville väldigt gärna till korttids. Jag ringde chefen där och förklarade precis hur läget var. Hon tyckte att han skulle komma om han själv ville - det är ju inga andra barn där utan bara en personal. Jag som mamma kände mig ju lite dum som skickar iväg en son som inte är bra. Men han skulle ha blivit väldigt ARG och besviken om han inte fick åka dit. Så jag körde dit honom på em och hoppas nu att allt ska gå bra. De skulle planera med att ha en lugn soff-mys-data-helg...
När han väl var lämnad så kände jag mig ändå lugn och trygg och kände att jag nog behöver en barnfri helg. Det är trots allt lite påfrestande att passa upp på honom när han är sjuk, man blir nog lite kycklingmamma.
Jag jobbade vidare på em men gick hem lite tidigare än jag brukar på fredagar. En av mina grannar öppnade sin Second Hand "Sommarrummet".
 
Var ju bara  tvungen att kika in där och se hur hon fixat till det. En händig tjej, måste jag säga. 


Deras katt - en Devon Rex - hade funnit sin plats på en av tröjorna bland försäljningsborden :-)
Nu ska mannen och jag försöka koppla av lite i helgen. Det var tänkt att vi skulle åkt och hälsat på äldsta sonen och hans flickvän men sen kom det lite sjukdom emellan. Mannen är uppe ur sängen för första dagen på hela veckan.
Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: