tisdag 11 maj 2010

Bankbesök m m **** AS/ADHD

I går morse, alltså måndag morgon, var det en mycket glad kille som åkte iväg till skolan. Han var sååå glad för sin nya dator.

Skoldagen var lite annorlunda än vanligt - igen... Hela klassen hade varit på besök på banken. Alla elever skulle cykla dit (ca 6 km enkel väg), men min son skulle åka med assistenten i en poolbil. Han var inte så förtjust i det men hade blivit tillsagd att det var deras uppdrag, ifall någon skulle skada sig och behövde skjutsas med bil. Jag tror han "köpte" den förklaringen rätt bra. Det hade varit en alldeles för rörig miljö för sonen att vara med och cykla + bankbesök. (Dagen var i förväg noga planerad med sonen.)

Eftermiddagen hemma igår gick hyfsat, trots bankbesök. Men det känns som att han skärpte sig till max pga datorn och det villkor vi ställt upp. Vi får se hur länge han klarar det.

Idag har dagen  varit ovanlig för sonen, fast på ett annat sätt. Jag som vanligtvis är hemma både på morgonen och när han kommer hem efter skolan, var bortrest genom jobbet. Åkte redan 5:30 så mannen skötte markplanet hela dan idag. Det hade gått bra på morgonen, sonen var glad när han gick iväg. Men i eftermiddag nu så håller han inte riktigt ihop. Ska nog försöka få honom i säng rätt tidigt ikväll, tror han behöver sova ikapp lite.

Inga kommentarer: