söndag 30 maj 2010

Diagnoserna blev dyra igår... **** AS/ADHD

Gårdagen (lörd) ja, den kommer förmodligen att kosta lite...
Vi åkte ut alla tre en sväng på förmiddagen och hade två vänner med oss. Allt var frid och fröjd en bra stund. Vi stannade och skulle ha lite picknickfika.

Alla var fikasugna. Men precis när vi satte oss vid fikabordet såg jag att sonen mulnade till i ansiktet... Vad som orsakade det, är en gåta.

Diagnoserna ställde till en blixtsnabb "olycka" vid bordet, sen reser han sig och ska gå och sätta sig i bilen. Det var ju förståndigt, tänkte jag, så han fick gå iväg på egen hand mot bilen. MEN... han tar vägen förbi sopbehållaren....
 
HÄR kastar han ner sina GLASÖGON!!! Det är väl bara att fiska upp dem med en pinne, trodde jag. Men om man tittar ner i en sån här sak, så ser man att den är ca 3 meter djup och 2 meter vid. Glasögonen syntes inte till nånstans, trots att vi lyste med lampa ner där. (Doften ska vi inte nämna.) Locket sitter med hänglås så det fanns inte en chans att kunna öppna det. SUCK!!!
Förmodligen blir det att köpa nya glasögon - en nätt kostnad på ca 2500-3000:-. Mannen ska försöka kontakta vägverket i morgon och förklara situationen så gott det går, få se om det går att lösa kanske.... Ska också kolla försäkring, men där är nog självrisken lika hög som ett par nya glasögon kostar.... Morgondagen får utvisa vad slutresultatet blir, jag hoppas på det bästa även om jag tvivlar.

Inga kommentarer: