lördag 10 oktober 2009

Fredagsmys! **** AS/ADHD

Sonen är mycket kvällstrött. På vardagarna när han måste upp till skolan tidigt så är han jättetrött tidigt på kvällarna. Men det är ju så mysigt om man kunde slappa i soffan framför TV:n hela familjen på helgen. Och han ville väldigt gärna vara med och titta på TV från kl 20 och framåt. Jag tror han slog rekord igår, men strax före 22 så ville han gå och lägga sig. Han har varit ovanlig ända sen han var riktigt liten och bett om att få gå och lägga sig på kvällarna. Annars brukar det vara tvärtom, att det är svårt att få dem i säng. Igår hade jag laddat upp med eko-chips. Tänkte att de kanske är lite "nyttigare" i alla fall.

Jag trodde nog det skulle bli protester eftersom det är en sort som han inte hade ätit innan. Det är ju det där med vanan och nya saker... Men han sa ingenting om det!
Idag är vi hemma alla tre. Sonen och pappan spelar just nu ett Wii-spel som de var in till stan igår och köpte. Vet inte vem av dem som har roligast...


Jag måste passa på och få lite gjort här under tiden de spelar. Har massor som väntar på mig: tvätt, plock, städ, ta in blommor för vinterförvaring, lite läsning som jag ligger efter med m m. Skulle också behöva iväg till jobbet några timmar. Tänkte ta ikapp lite som inte hunnits med. Jag har i alla fall lärt mig det nya ganska bra nu, det är bara ett par pappershögar som jag förträngt men måste ta tag i det nu.  Skulle också vilja att vi kom ut en runda i skogen hela familjen, skadar inte att röra på sig lite.
Hoppas ni får en bra dag!

Inga kommentarer: