söndag 16 februari 2014

Så det ser ut!

En lugn och fin helg har vi haft här hemma. Sååå skönt att det har fungerat bra och att Turbo känts harmonisk igen. Både fredag- och lördagkvällen var helt lugna, även vid läggningstid och det är ovanligt. Det brukar alltid vara lite stirrigt då. Idag kändes han lite lättirriterad. Vet inte om det beror på att lovet närmar sig sitt slut och det blir ett bryt nu till något annat. Lite förväntan kanske.

Igår (lördagen) var det min tur att vara på vift lite till och från här. Eftersom jag och mannen turas om att lämna hemmet när Turbo är hemma så var det jag som hade den förmånen igår. Alltid lika mysigt att träffa lite vänner och även kunna sitta och fika i lugn och ro. De är så vana vid att vi inte kan komma iväg båda två så det är inga som helst problem att göra som vi gör. Men vi vägrar ge upp våra vänner pga vår familjesituation även om det förstås är roligare om vi kan komma iväg båda två samtidigt.


Oskar 

Usch, ni skulle se hur det ser ut här hemma nu!! Jag fattar inte hur vi ska stå ut de här veckorna innan nya köket är på plats.... Mannen har "så smått" börjat riva ut det gamla - allt för att snickaren ska ha så lite kvar som möjligt att riva ut. Desto mer som mannen klarar och hinner att riva ut, desto snabbare kommer snickaren igång med att bygga upp det nya. Så här såg det ut för någon dag sen:




Och så här ser det ut nu när både över- och underskåp är borttagna. Skrivbordet är ditsatt lite provisoriskt så vi har nånting att lägga grejer (och katter) på så länge. Även klickgolvet åkte ut idag.... Tjusigt värre!!




Men jag ska väl inte klaga, det blir desto trevligare när allt är installerat och på plats.
Nu säger vi god natt och kramas lite. Sov sött ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Vad säger Turbo när ni börjar riva ut köket? Jag vet ju hur det ser ut, han kanske inte ser den delen om han inte brukar vara där?

Hoppas lugnet håller i sig.
Kram Nina!