söndag 9 februari 2014

Bearbetningsterapi

I det stora hela har vi haft en lugn helg. Jag och mannen har delat på oss ganska mycket. Vi försökte växla en grej igår em, men det gick inte. På schemat stod det en sak och mannen behövde vila, så vi försökte få Turbo att gå med på att jag gjorde det mannen skulle göra. Men Turbo har svårt för att ändra så där hastigt så det var bara för mannen att köra även om han var supertrött.




Mitt i lugnet igår em så vänder humöret helt plötsligt för Turbo. Jag var ensam med honom och jag fattade ingenting. Från lugn och harmoni till ett utbrott på tre röda sekunder! Jag lät honom vara en stund, men närmade mig honom sen för att se om jag kunde få ur något ur honom vad som var galet. Jodå, det var inbrottet som spökade hos honom. Det rann upp igen och behövde bearbetas och då kom det förstås ut i utbrott som är hans enda verktyg, tyvärr.

Jag försökte förklara så gott jag kunde (om det nu finns någon vettig förklaring). Han vill ha tillbaka datorerna - det är det viktigaste för honom men det är antagligen en omöjlighet. När han lugnat ner sig lite och det gått en stund så ville han ha papper och penna. Bearbetningen fortsatte. Han ritade och skrev om inbrottet och diskuterade en hel massa om det. Jag hoppas det hjälpte honom en bra bit på väg att smälta det hela.




Idag har det varit helt lugnt och jag hoppas han känner sig bättre inombords. Nu får vi se hur det artar sig under lovet.
Go´kväll och kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Åh, vad svårt för honom! Både besvikelsen och att inte förstå varför. Men vad duktig han är ändå, som bearbetar det. Hoppas han snart kan hantera det som hänt.

Kramar o tankar!
Nina