söndag 5 januari 2014

Det rullar på så smått

De "lediga" dagarna rullar på här och snart är de slut. Turbo mår förträffligt bra och är harmonisk och vi bara njuter. Det låter kanske som vi lever som standardfamiljen när jag skriver så, men riktigt så är det inte. Även om Turbo är harmonisk så måste man planera, förbereda och ligga steget före hela tiden. Och jag och mannen kan inte prata med varann som vi skulle vilja. Just nu har vi kommit på en sak som vi skulle vilja diskutera och fantisera lite om, men det är oerhört svårt att göra det när Turbo är närvarande. Hmm.... det blir säkert bra, tids nog. Vi får ta vara på de småstunder vi får och snabbt prata om det.


Turkisk fiskmarknad

Tyvärr har både jag och mannen varit lite krassliga efter vår Istanbul-resa. Inte så farligt, men ändå. Även de två vi reste med har varit dåliga, så antagligen var det något vi åt. Jag är nästan säker på att det var något vi åt på planet på vägen hem. Där åt vi exakt samma mat alla fyra, i övrigt åt vi lite olika rätter när vi var ute och åt i Istanbul. Vi åt aldrig samma alla fyra någon gång. Men, men, det går över. Mannen är väl den som mått sämst, men jag har varit igång hela tiden och jobbat och haft mig.

Nu tänkte vi ta ett sista ledighetsmys framför TV:n i kväll och gotta oss lite. Sen får vi återgå till vardagen så smått igen. Kram på er alla finaste läsare ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag hade blivit mer förvånad om du skrivit att du tagit det lugnt...

Krya på er!
Kramen!
Nina

Anonym sa...

Ni kan kanske använda er av lunchen för att prata. :-)