måndag 7 oktober 2013

Ovisst

Första skoldagen för den här veckan är avklarad. Den har gått hyfsat, men långt ifrån bra. Jag är mycket oroad över hur det ska gå med Turbos skolgång just nu. Jag tycker synd om Turbo, att det har blivit så här - något som han inte rår för. Jag tycker synd om de som jobbar med honom dagligen - de har verkligen inget roligt jobb just nu. Hur vi ska få ordning på allt detta har jag ingen aning om.

Från att ha haft en bra skolgång och vi har haft ett mål att sträva mot med gymnasiegång, så vet vi inte alls hur det går nu. Nu får vi såna tankar som att Turbo kanske behöver gå om 9:an.... Ja, fortsätter det som det gör nu så finns det inget annat att göra tror jag....

Idag har man haft ett ganska stort möte gällande Turbo och skolan. Jag undrar så vad de kommit fram till.... Tänk om.... nej, det är ingen idé att utveckla några negativa tankar innan vi vet mer. Spännande tider är det iaf....

Turbo är lättretlig idag. Assistent Nisse har varit här under eftermiddagen och tidiga kvällen. Det har gått bra men jag märker tendenser till oro hos Turbo. Nu hoppas jag kvällsbestyren fungerar utan större utbrott.

Kram, kram <3

2 kommentarer:

Nina sa...

Men varför var ingen av er med på mötet? Ni måste ju vara dom viktigaste personerna att ta hjälp av för att hitta en lösning?!

Hoppas hoppas det finns en bra plan nu, som funkar!

Ring om du behöver, jag är ledig o hemma hela dan.

Kramar om!
Nina

Tina sa...

Tänkte som Nina, skickar massa kramar och håller tummarna för det bästa <3