tisdag 8 oktober 2013

Fortsatt oroligt

 

Oron hos oss föräldrar fortsätter ang skolan och Turbo. Vi vet inget om vad som sagts på mötet man hade igår. Spänningen stiger! Tyvärr fick jag ett telefonsamtal som jag inte kunde ta i eftermiddag - ett telefonsamtal som säkert hade rätat ut en hel del av våra frågetecken om jag bara hade kunnat prata. Men jag var ensam med Turbo just då och dessutom satt vi i bilen så det var omöjligt att prata i telefonen. Ja, ja, det blir väl svar en annan gång....

Just nu är jag lite misstänksam om det inte finns ytterligare en orsak som gör att inte Turbo fungerar i skolan. Men jag vet inte alls vad det skulle kunna vara, men nåt är det troligtvis.... Och hur bär man sig åt för att komma på vad det är när man inte har en aning var man ska leta??

I eftermiddag har jag varit med Turbo till tandläkaren. Lite pirrigt var det allt eftersom Turbo inte är riktigt harmonisk. Men det gick lysande bra! Det har nog aldrig gått bättre, tror jag! Härligt! Men bilder, förberedelse och en duktig personal är viktiga komponenter här om det ska fungera.

Nähä, nu ska jag ta min huvudvärk med mig och åka bort en sväng ikväll. Mannen får sköta ruljansen här hemma och jag får lite ledigt.

Kram på er alla fina därute <3

 

Inga kommentarer: