lördag 5 oktober 2013

Hemmahelg med pingis

Vi njuter av en hemmahelg detta veckoslut. Som tur är för oss för föräldrar (och lite konstigt) så är Turbo lugn på hemmaplan. Han får tydligen ut sin oro på skolan och sen är han lugn hemma. Lite ovanligt att inte oron sitter kvar under hela dygnet en sån här period då det är något som inte stämmer. Men, men, vi passar väl på att njuta när det ändå är ledigt ett par dagar från skolan....

Mannen var iväg några timmar på förmiddagen och jag och Turbo tog det lite lugnt hemma. Sen hade Turbo börjat tjata om att han ville spela pingis, men hur lätt är det att hitta ett ställe att spela på så där hastigt?? Men mannen lyckades (Turbo har världens bästa pappa som fixar det mesta) så de åkte iväg på eftermiddagen och hade en skojig stund tillsammans. Härligt!

Jag passade på att göra lite nytta under tiden som de var iväg och spelade. Jag fick ett litet förråd rensat och det var välbehövligt. Nu hoppas vi på en fin söndag också, när det ändå är ledigt från skolan och vi kan koppla bort de där bekymren som är där. Tids nog (läs måndag) får vi koppla på dem igen.

Hoppas ni har det fint därute. Kramar till er läsare <3

 

Inga kommentarer: