onsdag 16 oktober 2013

Ofrivillig skolpaus!!

Ja hörrni, nu har vi nått gränsen här! När jag läste i kontaktboken idag om hur det fungerat i skolan under dagen så kände jag att måttet var rågat. Jag och mannen konfererade lite och tog sen beslutet att det går inte längre. Fr o m i morgon håller vi Turbo hemma tills en av planerna för att lösa vissa delar av problemen sätts i verket. Vi vågar inte riskera att något allvarligt händer.
Redan igår var jag ju frustrerad över vad Turbo utsätts för och därmed blir han inte lätt att ha att göra med. Det är alltså inte riktigt anpassat efter han behov just nu. Men jag tänkte att jag avvaktar lite och idag kom droppen som gjorde att det inte går längre. Mannen reste bort i dag och är borta ett par dygn genom jobbet så eftersom jag är ensam hemma med Turbo så kan jag inte prata i telefonen. Det har varit ett evigt sms:ande och mailande hit och dit för att berätta för berörda parter om att det inte blir nån skola i morgon osv - lärarna, rektor, avboka taxi m m. Det gäller att inte missa något.
Själv får jag ställa in jobb helt och hållet ett par dagar och infinna mig på hemmaplan för Turbos skull. Men vad gör man inte..... vi har inget annat val i det här läget. Turbo måste få lugn och ro omkring sig nu.

Nu ska jag försöka ta kvällsbestyren med Turbo. Mer kommer härifrån i morgon.
Kram, kram ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

tänker .kan han inte få vara på fritids istället för skolan?

Nina sa...

Ni skulle ha utökat assistans tills det är ordnat i skolan... Men bra att du sätter ner foten! För Turbos skull inte minst..
Tänker på er!
Kramar om!
Nina