fredag 18 oktober 2013

Psykiskt bortkopplad

Två hemmadagar har det blivit för Turbo nu. Vi håller honom hemma från skolan pga allt som inte är anpassat för honom. I två dygn har jag varit gräsänka och varit ensam med Turbo. Inga problem alls, Turbo har varit lugn och go' och vi har haft det mysigt. Hur planerna ser ut med skolan ska jag återkomma om, kanske i morgon. En stor delvis lösning är på G....

Vid lunchtid körde jag Turbo till korttids. Det är dags för en sån helg nu och jag känner väl att det ska bli skönt att koppla bort hjärnan lite. Inte för att Turbo varit utbrottig här hemma men det har varit psykiskt påfrestande ett tag med skolan. Och det är tröttande i sig.

Så här såg det ut när jag packade korttidsväska - inte alltid så lätt ;)

Ni får alla ha en fortsatt trevlig fredagskväll <3 Kram <3

 

 

3 kommentarer:

mamma z sa...

Har han själv vetat om orsaken till att han blivit hemma? Går det att vara öppen på et viset?

Jo att vara ständig jour det tär,känner igen mycket av att behöva vara i beredskap hela tiden.

Hoppas så att allt snart får en bra vändning.

KRAMEN fina du

Nina sa...

Tackolov att det är lugnt hemma! Men det är ju tröttande ändå, att hela tiden vara beredd och ligga steget före, som man ju måste även när livet funkar.

Förstår att du är trött av all annan oro med. Tröttare än du känner nu, gissar jag... Hoppas du slipper den där stress-febern den här gången.

Styrkekramar!
Så prio-vila nu!!!!!!!!
Nina

Annelie L sa...

Skönt att ni har det lugnt hemma, men som Nina skriver är man ju alltid psykiskt på sin vakt och det tar på krafterna mer en vad många tror. Hoppas du kan koppla av ordentligt över helgen och få lite extra energi, så du orkar vidare med skolproblematiken.
Var rädd om dig.
Skönt att du såg vem som ville ut på äventyr så att du hann få ut honom innan du stängde väskan.
Kram