lördag 12 oktober 2013

Något är rejält fel!

Efter den här dagen har jag fått lite reflexioner. Vi har haft en alldeles fantastiskt underbar familjedag. Det är inte ofta vi har en hel helgdag som vi är hemma alla tre hela dagen. Vi brukar försöka dela på oss lite eftersom det oftast är lugnast så. Men idag hade vi ställt in allt annat och bara ägnade oss åt familjen.

Efter frukost så startade vi ett Monopolspel på Turbos begäran. Han hade bokat in den här dagen till att spela detta i första hand.

 

Riktigt skoj var det att sitta alla tre och ha det mysigt så där - speciellt som det fungerade så bra. När vi spelat och ätit lite mellanmål och Turbo hade tagit en kort datapaus så stack vi ut på en liten gemensam skogsutflykt. Jättehärligt var det när solen höll på att gå ner och Turbo var med på noterna och släppte loss och såg ut att njuta i skogen.

 

Efter det körde vi förbi pizzerian och köpte med oss käk hem. Turbo ville inte sitta på pizzerian och äta och det kunde han gott slippa. Hemma satte vi oss vid bordet och åt alla tre tillsammans. Bilden nedan är unik!

 

Jag kommer faktiskt inte ihåg när vi åt middag tillsammans alla tre vid samma bord senast! Det brukar aldrig fungera att vi sitter och äter samtidigt, vi brukar alltid dela upp oss. Men idag ville Turbo verkligen att vi skulle äta tillsammans - och det funkade hur bra som helst! Fantastiskt att få uppleva det som är vardagsmat för standardfamiljer!

Den här fina dagen börjar lida mot sitt slut. Vi har inte haft en enda tendens till utbrott och inget stök eller bröt alls på hela dagen. Vi har gett Turbo den vanliga dosen av medicinen, den han alltid brukar få. För mig framstår det som solklart att något är ordentligt fel i skolsituationen när det inte ens är riktigt lugnt där ens när Turbo får högre medicindos än vanligt...... Rejält fel, måste det vara.... Men hur klurar vi ut VAD det är som är fel?? Det är den stora gåtan som återstår att lösa....

Kram på er i lördagskvällen <3

 

3 kommentarer:

This is my life sa...

Värme i hjärtat av att läsa om er fina dag!!! Hoppas att ni snart knäcker nöten gällande vad det är som stör T i skolan. Fortsatt skön helg!!

Nina sa...

Ååh, vad man önskar att dom hade ett sånt där fönster som dom har till förhörsrum, så ni kunde iaktta skolsituationen utan att ni syns. Ni skulle säkert se felet ganska snabbt... Hoppas, hoppas ni kommer på vad det är - med hjälp av samarbete från skolan!

Jag är så glad över den fina dagen ni fick, hela fina familjen!
Kram Nina!

Ann sa...

Jag blir glad över hur bra dag ni haft hela familjen,ändå är det inte bra att skolan inte fungerar som de ska för Turbo.Hoppas ni hittar lösningen på de som gör det ohållbart.Kram Ann.