onsdag 2 oktober 2013

Det känns INTE bra!

Igår (tisdag) skickade jag iväg Turbo till skolan igen för första gången efter hans rejäla utbrott där förra veckan. Tyvärr har man inte hunnit fixa fram lösningar till anpassningarna som behövs göras så detta känns inte riktigt bra i nuläget.

Jag märkte när Turbo kom hem efter skolan igår att han inte var lugn i kroppen utan det fanns en tydlig oro där. De hade haft uppenbara problem i skolan också och han visar tydliga tecken på att något fortfarande är fel. Detta gnagde i mig ju längre dagen gick. På kvällen igår var det sååå nära att jag beslutade att hålla sonen hemma som idag. Det tar emot att skicka honom till en miljö som han så tydligt visar att han inte fixar.

 

 

Men vi tog inget beslut om att hålla honom hemma, han fick åka iväg med taxin i morse. Morgonen här hemma var bra, Turbo var glad och lugn och allt flöt på bra. Men jag fick rapporter efter någon timme från skolan att det var mycket oroligt och inte under kontroll. Jag var nära att åka från jobbet och hämta hem sonen.... Fick rapporter senare om att det var lite bättre. Själv blev jag inte lugn förrän klockan gick så det blev fritidstid då korttidspersonalen Tom skulle ta över. Jag litade helt och fullt på att han skulle kunna ha en lugnande inverkan på situationen.

 


När jag hämtade efter fritidstiden så möttes jag av en glad kille. Så härligt! Och så bra jobbat av Tom som fått lägga i en högre växel med känselspröten låååångt ut idag för att lyckas i sitt jobb. Och det gjorde han med bravur!

Här hemma har det varit lugnt i eftermiddag och i kväll. I morgon väntar en ny skoldag.... Känns inte bra i magtrakten.... Jag hoppas verkligen rektorn får fram en lösning på hela situationen omgående - helst igår!

Ni är säkert många som tycker det är konstigt att rektorn inte löser detta omedelbart. Jag är för trött för att orka förklara nu, men det har sina orsaker - det är inte så lätt att lösa.... Men det här är nog den värsta skolsits vi någonsin haft.

Kram på er <3

 

3 kommentarer:

Nina sa...

Men stackars Turbo, och vad duktig han är ändå, som håller ihop så pass länge.. Jag känner honom inte så jag kan ju inte säga vad som är bäst för er, det vet ju ni jättebra, men hade det varit Sandra så hade hon fått vara hemma tills situationen är löst.

Och vilken tur att Tom finns! Ni har några riktiga pärlor till assistenter och jag hoppas sååå att dom stannar länge...

Skickar tankar och styrkekramar!
Nina

Anonym sa...

men uch vad jobbigt. ni som har haft det så bra i några veckor. hoppas allt löser sig till det bättre. har en tanke kan inte fritids personalen vara på skolan med Turbo för att han ska känna sig trygg? eller det kanske är någon fritids personal där redan?undrar lite vad som hänt.

Anonym sa...

men uch vad jobbigt. ni som har haft det så bra i några veckor. hoppas allt löser sig till det bättre. har en tanke kan inte fritids personalen vara på skolan med Turbo för att han ska känna sig trygg? eller det kanske är någon fritids personal där redan?undrar lite vad som hänt.