torsdag 5 september 2013

Utbrott igen

Andra dagen i rad då vi haft utbrott här hemma.... Men vi har ju haft lugnt en period nu så det är väl dags att vi drar igång igen, kanske. Men utbrottet var mitt fel. Man ska tänka på ALLT när man har ett barn med autism - och då menar jag verkligen ALLT in i minsta detalj!

Turbo kom iväg i morse till skolan som han skulle. Lite trött men annars helt ok. När han kom hem efter skolan så var han lugn och fin. Assistent Nisse kom efter en timme och var här fram till kvällen. Jag avvek från hemmet så de fick vara i fred. Jag behövde åka till jobbet den stunden. Turbo frågar när jag åker hur dags jag kommer hem. Jag svarade att jag kommer hem innan Nisse ska åka iväg.

MEN, när jag kommer till jobbet så är det klart och tydligt att jag har mer att göra än mannen, så jag skickar hem mannen och jag stannar kvar där. I Turbos ögon har jag ljugit för honom när jag inte kom hem innan Nisse åkte. Jag tänkte ju inte så noga på att JAG skulle vara hemma, jag tänkte bara på att NÅGON av oss kommer hem. Japp, det blev utbrott av det hela!
Retligt när det blir såna följder som en söndersparkad vägg! Så onödigt om jag ändå tänkt rätt i detaljerna. Det för med sig att vi måste riva ner åtminstone delar av väggen och sätta dit ny och sen tapetsera och måla där, om det ska vara snyggt och helt igen..... Det finns alltid saker att göra i en sån här familjs hus, kan jag säga.

Men det får väl bero så länge, finns annat också att göra. Nu tänker jag iaf inte göra mycket mer idag utan jag ska gå och knyta mig. Har blivit störd av en kär liten katt några nätter i rad så jag känner hur tröttheten smyger sig på mer och mer. Det får nog bli en kattfri natt i sovrummet nu, få se hur det går.

Kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Jadu, om vi ändå vore robotar.. Det är ju omöjligt att inte missa ibland när minsta detalj har såna följder. Hoppas lugnet får fortsätta nu iaf.

Saknarkramarna!! <3
Nina