torsdag 1 augusti 2013

En ganska bra dag

Första augusti idag och... ja, den här dagen har gått den också! Det lilla dallret som var i Turbo igår efter korttids rann väl av, tror jag. Och nu har han sovit ikapp sig lite i natt med rätt många timmars sömn så det känns bra. Turbo har alltid varit sån så han har bett om att få gå och lägga sig ifall han är trött tidigare än vanligt. Han har nog aldrig varit så att han kämpat sig kvar uppe utan gått och lagt sig när han blivit för trött. Han var ett ovanligt barn som liten, på det sättet. Hur många barn vill gå och lägga sig frivilligt?? Med Turbo var det aldrig några problem. Däremot kan det vara problem de kvällar Turbo inte alls känner sig trött - då är det nästan omöjligt att få honom i säng.
Morgonen i morse gick hyfsat bra och när vi kom i gång ordentligt så blev det riktigt trevligt av det hela, trots att vi var hemma alla tre. Turbo rycktes t o m med av det jag och mannen pysslade med så han kom ifrån datorn en stund också. Sen har assistent Nisse varit här några timmar på eftermiddagen och tidiga kvällen. De hade en riktigt go´ stund vad jag förstår. Härligt!

Ett par Lisebergsresor väntar Turbo under augusti och det har varit mycket prat om det idag. Turbo längtar dit och det ska bli intressant att se hur de båda resorna avlöper. Lite olika upplägg blir det iaf.... Men kul att Turbo hakar på och vill göra lite aktiviteter utanför hemmet. Denna sommar har han varit ute på en del så här långt.

Det får bli allt för idag. Kram på er ♥

Inga kommentarer: