söndag 11 augusti 2013

Liseberg

Ja, det var glada och upprymda grabbar som kom hem sent igår kväll - Turbo och hans assistent Kent. Kent hade assisterat hela långa dagen, från tidiga förmiddagen till sena kvällen. Deras utflyktsmål var Liseberg! De hade nog haft lika roligt båda två, tror jag. Det var hålligång hela tiden, vad det verkar.
Kent läste av Turbo bra och märkte att han började bli trött frampå kvällen. De åkte det sista och bestämde att de skulle åka hem sen. Men oj, vad de hade åkt grejer!! Lisebergbanan hade de t ex åkt 12 gånger!! Liseberg är kända för att hantera situationen otroligt bra med brukare och assistenter. De får t o m sitta kvar i attraktionen och åka två gånger efter varandra. Sen slipper de också köa, de går in en annan ingång till attraktioner så det är ju kanon för barn med NPF som inte klarar att stå i kö någon längre tid.

Här är grabbarna i en lite lugnare attraktion, de där förvrängande och komiska speglarna :)
När de kommit hem så stannade Kent kvar ett tag för att Turbo skulle få prata av sig och landa här hemma med alla intryck. Det blev mycket snack och lite sökande på internet efter fakta om de olika attraktionerna. Jag tror klockan blev framåt halv tolv på natten innan Kent kunde åka hem till sitt och arbetsdagen var över.
Turbo var mycket riktigt väldigt trött i morse. Han var vaken tidigare på morgonen en stund, men somnade igen så kl 11 tyckte jag det var dags att sluta sova. Annars blir dygnet så snett igen. Mycket snack blev det i morse också om Liseberg. Jag vek mig av skratt när han berättade vissa saker de varit med om.... ;) Denna assistent som bjuder på sig själv kan verkligen rycka med Turbo på roligheter och det funkar så bra. Härligt!

Idag har det varit en lugn hemmadag. Varken jag eller Turbo har gjort många knop på förmiddagen. Mannen orkade upp och åkte iväg en stund. Sen har jag jobbat nu på eftermiddagen och kvällen som jag brukar på söndagar. Nu väntar sängen snart och vi "ses" väl i morgon, hoppas jag. Kram på er ♥

3 kommentarer:

Lena sa...

Så otroligt härligt att ni träffat så rätt med assistenten och vilken kille, han måste ju verkligen tycka om sitt jobb. Så roligt för Turbo och så skönt för er att det funkar så otroligt bra :D
Kram kram <3

Nina sa...

Hahaha, gud så härligt! Jag fick nästan lite tårar i ögonen :) Hoppas Kent stannar länge som assistent för Turbo!

Kram Nina!

Anonym sa...

Åh vilken härlig dag och vilken härlig assistent. Det är så viktigt det där.
Kramar!