tisdag 6 augusti 2013

Tuppar, schema och bad

Idag märks det allt på Turbo att han är lite trött. Det är väl omställningen till att gå upp tidigare på mornarna som gör honom trött. Men så är det för alla. Man är inte van att ställa klockan på väckning för att gå upp innan man sovit ut ordentligt.
På tal om att sova ut.... den grannen som bygger en stenmur som jag nämnde om i inlägget igår, de har skaffat tupp!! Japp, den sätter igång vid sextiden på morgonen!! Tupp i tättbebyggt område..... ?? Vi bor inte närmast iaf, så vi får väl se om det är nån annan som klagar. Tur att inte Turbo har fönster åt det hållet, utan det är jag och mannen och det är ju bättre att vi är trötta än att Turbo får störd morgonsömn.

Trots tröttheten har det rullat på rätt bra här idag. Turbo har trots allt varit rätt lugn.
Igår kväll hade vi en mysig stund ute i poolen. Han kom på att han ville bada när klockan egentligen var för mycket för det. Men när han äntligen vill bada så kan man ju inte neka. Så det var bara att hoppa i alla tre så det blev ett familjebad som han ville! Mysigt!
Turbo ville bada ikväll också, men betydligt tidigare. Mannen var inte hemma så vi var två i plurret. Oj, vad han pratar när han kommer igång! Riktigt trevligt var det på tu man hand därute och vi njuter av de sista sommardagarna. Jag tror temperaturen sjunker i slutet på veckan, sen blir det nog inget mera av sommaren - iaf inte så det hinner bli nån behaglig badtemperatur. Det var alltså så dags för Turbo att komma på att det var skönt och roligt att bada....
Ikväll har jag också hunnit med att fixa lite med schema och bilder. Jag behövde få lite ordning på bilderna, de har legat i en burk och det är ett väldigt letande varje vecka när man ska hitta rätta bilderna. Nu har jag lagt dem i plastfickor i stället, få se om det blir bättre.


Bilderna ligger upp och ner för att inte visa ansikten på personal här.

Är det någon som har nåt bra tips på förvaring till sånt här, där man har bra överblick och hittar snabbt och lätt så tar jag tacksamt emot det!
För nya läsare kan jag också visa hur vi har schemat uppsatt.
Det aktuella är alltid det som sitter på kylen och de tre nästföljande veckorna är på dörren till höger. Den aktuella veckan och veckan därpå är mer specificerade än de nästföljande två. Där sitter bara det allra viktigaste uppsatt, det som Turbo absolut vill veta långt i förväg.

Det var allt för idag. Nu ska jag försöka få i säng min "skönt" slitna kropp. Go´kväll på er alla ♥

2 kommentarer:

Mamma Z sa...

Åh sån där cocacola schema skulle Sam med behöva!
Har du gjort det själv??
Härligt med bad.Måste kännas bra att ni köpte den där poolen!
Gläds med dig och den där stunden ni fick på tu man hand. Jag brukar också få det ibland och det är samtal man blir så himmelens glad över att få!

Kramen på dig

Nina sa...

Jag håller på å läser ikapp hos dig. Kommenterar inte allt men det där med schema... Du får helt enkelt komma hit på vin och schema-mys! Jahadå!
Kramarom <3