onsdag 31 juli 2013

Alla hemma igen

Nu är vi alltså hemma igen efter några dygn på annan ort. Skönt att få sova i sin egen säng igen, även om det är trevligt att vara bortrest ett tag också. Jag och mannen har kunnat njuta av både det ena och det andra och kunnat koppla bort vardagen helt och hållet. Batterierna är laddade trots att vi är lite trötta. Tyvärr sov jag lite dåligt på hotellet varje natt så jag känner mig extra trött nu. Jag hoppas jag kan sova ikapp det illa kvickt nu....

På eftermiddagen idag hämtade jag Turbo från korttids. Han hade varit där sen i fredags så det blev några dygn, närmare bestämt fem stycken. Det är ganska lång tid, men det har nog gått ganska bra. Lite oroligt ett av dygnen då en av vikarierna jobbade, men jag är inte förvånad - faktiskt - jag hade nog räknat med att det kunde bli så, jag känner min Turbo. Resten har nog varit bättre och Turbo var glad och på bra humör när Tom lämnade honom till mig. Aldrig några problem när han jobbar det sista dygnet för de känner varandra så väl nu och Tom hanterar Turbo suveränt bra.
Här hemma har det varit bra sen Turbo kom hem. Inget utbrott men man märker att han är lite trött och aningen dallrig. Men helt ok med tanke på att han varit hemifrån så länge. Så vi klagar inte. Han ville bli nattad relativt tidigt i kväll så vi förstod att han behövde sova. Själv behöver jag också gå och sova nu för att ta ikapp lite sömn som det blivit lite för lite av under vår bortavistelse.

Nu får vi se om det kommer lite kortare och/eller färre inlägg här på bloggen under augusti månad. Jag har anmält mig till en grej som antagligen kommer att ta lite tid av mig, tid som jag egentligen inte har. Men jag måste satsa på detta under augusti så får vi se vad som händer. Men jag ska försöka hålla er uppdaterade om vårt liv med diagnoserna iaf, det är ju bl a skolstart under augusti så det händer ju grejer..... Och vem vet, det kanske flyter på bra med både det jag ska ägna mig åt och med Turbos skolstart.... Vi får väl se ;)

Kramar om er alla läsare här ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Jamen nu är du sådär hemlig igen!!! Jag blir ju nyfiken jue!!! Men hoppas det är nåt roligt du ska göra :)

Vad bra att Turbo själv vill lägga sig tidigt när han känner sig trött. Sandra hanterar tröttheten bättre nu, men där är vi inte riktigt än. Hoppas ni har fått en lugn natt och är piggare idag.

Kramar om massa!
Nina