måndag 1 juli 2013

För lite dryck

Jag kan börja med att berätta att det där barbordsmöblemanget blev  en hit här! Turbo har inte "bråkat" om det mer än vid första reaktionen när han såg det första gången. Då sa han att det var fult. Men sen har han nog accepterat det rätt bra. När jag sätter mig där och äter frukost, vilket jag gjort två dagar i rad nu, så kommer han och sätter sig mitt emot och vi sitter och pratar och har det mysigt en stund. På hans villkor förstås. Sen när han tycker att det räcker så går han därifrån. Jag ler lite inombords :) och längtar efter att få fortsätta målningen runt omkring!
Det blev en hel hemmadag idag för mig och Turbo. Han insjuknade ju rätt hastigt och häftigt igår med hög feber och lite snorig. Ingenting var gott för honom och därmed så drack han väldigt dåligt. Vatten var heller inte gott. Det där blir lite svårt i Turbos fall. Så hög feber (närmare 40 grader) och alldeles för lite vätska är ingen bra kombination. Vi försökte så gott det gick att få honom att dricka, men det fanns ingen motivation och då är det stopp.

Natten som gått har han nog genomlidit rätt hyfsat. Vaknat till och från och det gör man ju när man har hög feber. Jag har inte heller sovit så bra, kunde inte koppla bort honom när han var så pass dålig. Var orolig för att han skulle gå upp och gå i trappan och kanske ramla..... Men natten gick bra iaf och idag mår han mycket bättre. Han har blivit feberfri idag och det var ju snabbt avklarat. Snorig är han och börjat hosta lite, men det värsta är iaf över. Det får bli en hemmadag i morgon också så hoppas vi att Turbo är på benen sen.


Noshornsbaggehane


Gårdagen klarade vi av helt utan att Turbo var medicinerad! Jag undrade ju hur gårdagen skulle bli med tanke på att han inte ville ta den på morgonen.... Ingenting smakade ju och därmed ville han inte dricka något - alltså kunde han inte ta sin medicin! Den dagen gick utan medicin men det berodde ju helt och hållet på att han hade så hög feber, annars hade han inte varit så lugn. Idag har han fått i sig den, men visst är han tagen och trött efter pärsen igår.

Nu ska jag försöka komma i säng i tid ikväll så jag får sova ikapp lite. Men jag hör hur Turbo hostar nu, så vi får se hur det blir.
Go´kvällskram ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Skönt att febern gav sig så snabbt! Vi har precis samma problem här, och det går ju ett par dar, men vid långvariga sjukor har det hänt att Sandra har behövt dropp.

Hoppas förkylningen ger sig fort den med, och att du o mannen klarar er..

Men vad härligt med bordet!! Ryser lite när jag läser :) Få inte för bråttom nu bara.. *känner dig* ;) Lycka till med resten av målningen!

Tack för fotot, förresten! Tänkte samma som du, beskär lite innan framkallning. Kul när vi är med allihop och oj vad man saknar.... *suckar o längtar*

Ha det så bra ni kan!
Kram Nina!

mariellejohnsson sa...

Hoppas att det ger sig snart. Så himla jobbigt!
Men jättekul att det funkade bra med barbordet!
Kram!