söndag 22 januari 2012

Söndag

Film- och tacomyset igår gick riktigt bra med Turbo - bara att njuta! Men jättesvårt att få honom i säng... när filmen sent omsider var slut så var ju Turbo mitt inne i nån programmering på datorn, och det kan man ju inte stänga av bara sådär! Det blev till att vänta ut honom så det blev efter midnatt innan han landade i sin säng. Men jag ville absolut inte ha något utbrott så vi gick varligt tillväga.

Inte sov han ut i morse heller. Jag som hade tänkt äta frukost innan han hann vakna, men det gick inte. Och morgonen blev turbulent... Inget utbrott men däremot sjövilt, hua! I med medicinen fort, men det tar nog ca en timme innan effekten finns där. Den timmen var dryyyg i morse!




Jag var borta lite på förmiddagen och träffade goa vänner och fick bl a lite upplyftande kramar :) Stärkt av det åkte jag hem igen lagom till lunch-middagstid. Då var Turbo hyfsat lugn och det gick att äta någorlunda i lugnet. Sen åkte jag till jobbet där jag sitter fortfarande som jag brukar på söndagseftermiddagen och kvällen. Kul va?!

Nu hoppas jag på att Turbo kommer iväg till skolan som vanligt i morgon. Det vore mer än otur om han skulle bli försenad eller hemma helt från skolan i morgon. Den mycket duktiga föreläsaren Ulrika Aspeflo kommer till resursskolan för att handleda för första gången. Det ska tydligen bli 4-5 gånger under terminen som hon besöker dem. I morgon ska hon (om jag fattat det rätt) vara med där Turbo är (mest på hans rum) och studera hur personalen bemöter honom!! Oj, hade jag varit personal hade jag varit nervös....




Turbo är förberedd ang detta men jag påminde honom idag och vi pratade om det lite grand. Han verkade väl insatt i vad som händer under morgondagen och han hade en kul kommentar.... Vi poängterar att det inte är honom hon är där för att studera utan det är personalen hon ska lära att bli ännu bättre. Då säger Turbo att Mk behöver inte bli ännu bättre - han är duktig och bra som han är!! :) Skön kommentar om sin "egen" assistent, eller hur! Det känns bra för mig som mamma att höra att han trivs i skolan.

Nu får jag jobba på lite så jag kommer hem nån gång idag.... Kram på er ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Vackra bilder ! Duktig du är ! Med goa vänner och lite tid hemifrån gör nog att man samlar lite extra tålamodskraft som så väl behövs och prövas hårt. Och visst är det skönt om skolan funkar och de trivs. Är ju en stor tid som tillbringas där. Må gott, kram Tina