fredag 13 januari 2012

AWARD !!!

Nu ska jag försöka ge mig på det där inlägget jag pratat om nån dag här och skjutit upp.
Det är så att jag fått en "blog award"!!



Tack snälla Nina för den utmärkelsen - vad glad jag blir att nån gillar bloggen så den är värd en Award!
Ni som kikar in här - läs gärna Ninas blogg! Nina bloggar om sitt liv med dottern Sandra och jag har lärt mig mycket av Ninas skrivande. Mycket i våra liv med diagnoser är lika och Sandra är några år äldre än min son Turbo så därför kan jag lära mig mycket av dem.

I o m att jag fått den här awarden så ska jag väl helst dela ut en likadan till fem andra bloggar.... inte det allra enklaste.... Tyvärr hinner jag inte läsa så mycket bloggar, det blir Ninas och ett par stycken till. Nina kan jag ju inte ge nån award eftersom hon nyss fått en. Ett par andra..... nej, de får vänta till en annan gång ;) Nu tänker jag köra lite blandad konfekt ☺ Har nog några som jag vill nominera...

Jag börjar med att ge Elias pappas blogg en award! Det är en härlig blogg där Jens skriver om sitt liv, sina upplevelser och sina äventyr med sonen Elias. I somras, t ex, så gjorde de en ganska lång resa med tåg genom Sverige. Elias har autism och det faller sig naturligt att jag tycker det är en intressant blogg.

Award nr 2 ger jag till Anna JD Jacobsson! En tjej som bloggar om sin stora resa - och här gäller det en viktresa som är imponerande och en resa bort från sockerberoendet. Bloggen går i en mycket positiv anda, man har svårt för att låta bli att påverkas av hennes glädje och sprudlande personlighet. Hon har gått ner mer än 60 kg på en lite hemsnickrad metod och hon lägger ut många goda recept. Kika in så får ni se! 

Nästa award går till bloggen Atelje Skogslyckan! Bloggen handlar mycket om heminredning och gamla ting. Deras hus vann en tävling för några månader sen och blev utsett till Sveriges charmigaste hem! Ni kan ju ana att bloggen också är charmig ☺ Hinner inte läsa allt där men kikar in lite då och då, man kan ju faktiskt få lite ny inspiration där om det skulle behövas ☺

4:e awarden.... hm... vågar man sig på att ge den till en storfräsare tro?? Japp, jag gör det.... Jag tänker på Vimmelmamman! En som rör sig i kändiskretsar som skriver.... men bloggen handlar en hel del om hennes resa.... en resa bort från cancer. I dagsläget är hon frisk, men i bloggen skymtar det igenom att tankarna alltid finns där - ska det komma tillbaka eller klarar hon sig ifrån det, ska hon överleva eller inte? Hon är också ute och föreläser om sin "resa" och hur det kan vara.

Min 5:e award går till en "liten" fotoblogg - Babsfoto! Jag gillar hennes bilder, en amatörfotograf som t o m har fått nåt litet fotouppdrag, härligt! I o m att hon får en award så kanske man kan putta på henne lite så hon gör uppdateringar oftare :) Bloggen uppdateras för sällan om jag får bestämma ;) Hur jag hittade denna blogg vet jag inte, men när jag kikade lite extra upptäckte jag att det var en gammal bekanting från när jag växte upp ☺ Världen är rätt liten, och internetvärlden är ännu mindre ☺

Sådär ja, det var det det! Nu får ni alla ha en go´ och härlig fredagskväll ♥ Kramelikram på er ♥

5 kommentarer:

Jens sa...

Wow, vad kul! Tack Bellan, alltid roligt att få uppskattning! :-) Gillar verkligen din blogg också, mycket värme och fina bilder här.

Apropå award, finns det någon tradition att jag ska dela ut fem awards nu? Brukar sällan läsa bloggar så jag vet inte riktigt vem jag skulle välja... Och ge tillbaka till dig vet jag inte om jag får... :-)

O L I V I A S P H O T O L I F E . sa...

Vad är Autism?

Babs sa...

Oj vilken överraskning! Tack så mycket:-). jo jag ska försöka skärpa mig lite, det är ju kul när nån uppmärksammar och allra roligast är det ju med kommentarerna! Hoppas allt är så bra det kan med er, ska se om jag får tid att fixa några "award" jag också, har i alla fall några jag följer. Det var jättekul att träffas efter så där 25-30 år, hoppas vi kan ses nån gång igen! hälsa de dina!

Tina sa...

Grattis till din award, den är du verkligen värd !!! Kramar Tina

Skogslyckan sa...

Men tack gulligaste du för awarden! Går rakt in i hjärtat att du tänkte på min blogg! Har valt att ha en awardfri blogg, men du skall veta att det värmde! Tack!
Kram Pia