söndag 29 januari 2012

Grattis min son ♥

Oj, vad klockan går! Måste i säng snart så det får bli ett kort och snabbt inlägg här ikväll.
Jag har verkligen njutit av den här helgen, tagit tillvara de lugna stunder vi fått här hemma. Så skönt och välbehövligt med dessa avlastningshelger då Turbo är på korttids. Det gör att man orkar med vardagen bättre sen.

Korttidshelgen har nog fungerat utmärkt för Turbo. O och T har jobbat och det brukar aldrig vara några problem. Turbo har varit lugn och harmonisk här hemma under eftermiddagen och kvällen. Bara att ta nya tag inför måndagen och en ny vecka så får vi se vad den kommer att innehålla.

Nu är det på sin plats med ett stort GRATTIS här :)




Orkar inte skriva så mycket mer här idag men måste passa på att säga ett stort GRATTIS till min äldste son Charlie som i veckan fick ett glatt besked! Efter 17, 5 års pluggande så fick han veta att han fått sitt drömjobb fr o m 1 mars. Efter målmedvetet pluggande så hamnar han på ett företag som han egentligen bara drömt om att få anställning på. Kanske så småningom, men först efter att ha tagit andra jobb på vägen dit. Nu får han drömjobbet direkt! Bara att gratulera och önska Lycka till där!! Bra kämpat! ♥♥♥
Hans skolgång tål att utvecklas här kanske.... tror att hans historia kan inge hopp för många.... :) Ska nog återkomma om detta, tror jag.... ska konferera med honom först, men jag tror nog det är ok att jag skriver om det...

Godnattkram på er ♥

1 kommentar:

ann sa...

Det är nog ett måste att ha avlastning på något vis för att orka med allt arbete det innebär att ha ett barn med diagnos.Ni gör ett jätte bra jobb med Turbo och har fått en mycket bra personal till honom.Hoppas det blir så bra övergång som möjligt då några slutar.Grattis till Charlie som fått sitt drömjobb.Lycka till med det!Jag läser gärna om Charlie och hör om hans historia.Kramar från Åland.