torsdag 5 januari 2012

Läser och läser

En liten rapport från vår "minisemester". Ja, vad gör vi? Jo, vi läser, läser och.... läser. Och det var ju det vi skulle ägna oss åt de här dagarna, hade vi tänkt. Platsen där vi är ligger så finurligt till - det finns INGENTING att göra, och det var ju det som var meningen med den här utflykten. Att bara koppla av!



Jag har väl funderat i mitt stilla sinne hur länge mannen skulle hålla sig lugn, han blir lätt rastlös av att bara vara stilla och ingenting göra :) Vi satt drygt en timme efter frukost, sen började han skruva på sig. Sen tog han en liten paus från läsningen och gick till ett köpcentra rätt över vägen här.

Jag läste vidare och även mannen sen. Men även om man inte gör så mycket så blir man ju faktiskt hungrig så småningom. Vi gick över till en lunchrestaurang i närheten och åt thaimat. Vi gick in och beställde - fick en skål på brickan - och tjejen säger att vi ska gå in och vänta 5 minuter på maten.... hm....



Jag hade lätt blivit mätt på detta om jag ätit det som en gryta med ris till. Men det här visade sig vara förrätten! Det var varmrätten hon kom med efter 5 min. Allt detta gav vi 60:- för!! Inte illa alls och suveränt gott var det :)

Sen fortsatte vi att läsa... och läsa....




Efter ett tag till blev jag också lite rastlös :) Så det fick bli en tur ner i gymmet där jag satte mig på motionscykeln. Mannen hängde förstås på :)




Nähä, nu är det dags att fortsätta att.... läsa. Dyker in här i morgon igen om jag inte fastnat med näsan i boken :) Nejdå, vi har faktiskt nåt litet inplanerat på schemat i morgon och hoppas att vädret tillåter det bara.
På återseende! Ledighetskramen kommer här ♥

Inga kommentarer: