söndag 26 juni 2011

En kortis

Egentligen skriker sängen efter mig nu, så det får bli ett kort inlägg här.

Vi kan sammanfatta helgen och ser att det varit en mycket bra helg. Lugn och ro har vi haft. Visserligen har jag och mannen gått lite i skift här på dagtid och då blir det alltid lugnare. Men även kvällarna har fungerat otroligt bra. Sonen har varit med och sett film torsdag och fredag kväll. Igår kväll tittade vi på en film som inte passade honom riktigt, men han satt ändå med i soffan och spelade på sin laptop. Mysigt hade vi och allt var lugnt och städat.


Men det straffar sig för sonen att vara uppe länge på kvällen och inte sova ut på morgonen.... idag somnade han i soffan på eftermiddagen ☺. Så går det! Men skönt att tröttheten inte yttrar sig som utbrott bara.

Mannen och jag har tittat över planeringen för semestern idag. Och det ser ut som att även semestern kommer att fungera hyfsat. Vi har väldigt bra med avlastning under semestern så vi ska inte klaga. Nu har den sista veckan här hemma varit otroligt lugn, och så lugnt tror jag inte hela sommaren kommer att avlöpa. Men förhållandevis bra tror jag nog ändå det blir. Får väl hoppas på det.

Gonattens på er ♥

5 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas lugnet håller i sig länge! Det låter mysigt med era kvällar tillsammans. Här blir det utbrott av tröttheten..

Fast däremot blev allt lugnare efter puberteten. Inte bara pga det, men det påverkade säkert. Vi märkte en stor förändring då, även om vi undviker tröttheten på kvällarna fortfarande.

Vet du att det är enklare att kommentera om du ändrar till pop-up..

Ha en fin dag!
Kramen från nina!

Mamma Z sa...

Skönt skönt med en sådan helg..de där utan utbrott..och härligt at tni kan se film ihop :-) här går LOST boxen för runt nu så långfilm vill han inte se..
Ha en skön vecka fina du!!
STOR KRAM

Anonym sa...

Klart att resten av sommarne kommer att bli lika bra!!! Tänk positivt Bellan =)
Men jag förstår såklart hur du tänker. Man vet ju liksom att alla dagar inte är lika.
Skönt att få de där lugna och harmoniska dagarna, de är så härliga!
Ska ni hitta på nåt kul på semestern?
Kramar om dig finaste Bellan//Lena

Annelie L sa...

Huvudsaken är att man njuter av de dagarna det är lugnt och harmoniskt och minns dom, de dagarna då det stormar och är kaos...
Vilken underbar bild du har i din blogg idag.
Kram Annelie

ann sa...

Skönt med en lugn helg,hoppas det fortsätter så.Kramar från Åland.