fredag 25 mars 2011

Lite kul ska man ha ;)

Jag tycker sonen har blivit ett snäpp äldre igen, eller hur jag ska uttrycka det. Ibland känner man att vi kommit in i en ny fas, inget stort som hänt utan mer en känsla jag har. Han stannar upp och pratar med mig lite mer än han brukar på nåt annorlunda sätt, svårt att förklara.... Igår när han gick runt i köket när jag var där så stannade han framför mig och sa: "Mamma, har du krympt?". Han såg så söt och allvarlig ut ;) Kände mig som en gammal 80-åring som kroknat och därmed tappat cm på längden ;) Riktigt så gammal är jag inte, utan den verkliga orsaken är ju att han vuxit så otroligt mycket i vinter så han får se ner på mig... bokstavligt talat....  Inte så lätt alltid att förstå hur allt hänger ihop ;)Igår skrev jag ju att jag hade promenerat ett par gånger under dagen. Det hade med en överraskning till mannen att göra. Skrev ju också att vi så sakteliga ska försöka kravla oss upp till normal nivå på olika områden. Så nu gjorde jag slag i saken och lämnade in bilen på en bilvårdsfirma och de fick rengöra den både in- och utvändigt. Det var välbehövligt må jag säga. Idag när mannen tog bilen hem från jobbet så skickar han ett sms till mig: "Vad har du gjort med bilen! Den är ju som ny!" Haha, vad han blev överraskad! Killarna på bilfirman gjorde ett bra jobb och hade säkert de rätta medlen som inte vi vanliga har hemma. Men den där bilen har stått ut med ett och annat, för det är tuffa tag när man har med diagnosbarn att göra! Kul att ha fräschat upp den nu.Det passar väldigt bra nu när det är vår också. Dessutom ska vi ut och åka också. Vi ska till äldsta sonen med flickvän och hälsa på över helgen. Äntligen ska det bli av att komma iväg dit, det har inte passat på väldigt länge. Sonen är på korttids den här helgen och vi får som vanligt smussla med att vi ska ut och åka, och speciellt när vi ska till storebror. Det gäller att inte försäga sig, han skulle bli sååå ledsen om han fick reda på att vi åker dit utan honom. Men vi ser det som rätt svårt att ta med honom bort också.... Men så länge han inte vet nåt så går det ju bra - det han inte vet har han inte ont av...

Den här helgen får vi ta som en lite firahelg över assistansersättningen så får vi komma ner på jorden igen sen. Men nu ska vi unna oss lite extra, koppla av tillsammans och äta och må gott.

Jag önskar er alla en trevlig helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa du Bellan vad tiden går fort när man har roligt. Barnen växer upp mitt framför ögonen och man hinner inte märka nåt förrän de är sådär 10-20 cm längre än man är själv.

Vilken härlig överraskning att rekonda bilen, jag kan tro att maken blev snopen ;)
Kul att åka iväg en helg och passa på att fira ordentligt nu när ni har chansen. NJUT!
Ha det riktigt gott!
Kramar om i vårsolens glans //
Lena

Anna sa...

hej! Vad skönt för er att få hjälp med det ni behöver.

En fråga brukar eran som få åka med och hälsa på storebror någon gång?

Hur känns det för er som familj att behöva smussla och ljuga för sonen?

Hur har storebror mått i allt det här som varit med lillebror?

Nina sa...

Jamen mattläggaren då? Kom han?
Vad härligt det är att läsa din blogg, det riktigt lyser "avslappning" om hela dig :) Skönt att få känna så ibland i allt kämpande <3
Kram Nina!

Mamma zoffe sa...

Instämmer med nina.. din blogg är lika skinande nu som solen utanför..alltså att ni nu är inne ett ett "flow" ..superhärligt!!
Hoppas helgen blev bra för söner såsom föräldrar :-)

STORA KRAMEN