lördag 25 september 2010

Trendbreak?? **** AS/ADHD

Den här helgen är det skönt med ett litet avbrott för både oss och sonen. Nu är han alltså på korttids sen igår eftermiddag (fredag). I och med det så hoppas jag att den nedåtgående trenden bryts - vi får se efter helgen. Jag tror att sonen är lite extra trött av olika anledningar, vi har en grej vi måste ta itu med när det gäller nätterna - mer om det en annan gång.

Igår slutade jag lite tidigare på jobbet än jag brukar göra på fredagar. Vi skulle njuta av att vara tillsammans med lite vänner.

Trots att jag var jättetrött och kanske helst hade velat slänga mig i soffan, så är det så trevligt att kunna umgås med andra när sonen är på korttids. Vi har ju lite svårt för såna saker annars. Mysigt hade vi iaf!

Så nu på morgonen har vi varit lite mer trötta, men det gör ju inget eftersom vi fått sova ut lite - bäst att passa på.

Eftersom jag halkat efter med en hel del i veckan så innebär den här lördagen ingen ro och ingen vila.... jo, jag ska försöka ta mig nån liten paus ibland. Annars har jag en sån här lång lista som jag måste genomföra under dan.

Det är alltså bara att sätta fart så man får in nån andningspaus också. Hade varit trevligt med en skogspromenad med mannen också, men det får vi se om det hinns med - tvivlar skarpt på det. Dessutom regnar det rätt häftigt ute nu.

Ha en bra lördag, alla!

Inga kommentarer: