torsdag 23 september 2010

Å så går det ner.... **** AS/ADHD

Idag har jag en sån där dag då jag är så trött på väldigt mycket. Retar mig på att man inte hinner med det man ska, samtidigt händer det så mycket tragiska saker runt oss som vi indirekt berörs av. Man blir verkligen påmind om hur skört livet är...

Sonen då, jo han har hamnat i en svacka. När vi nu lever med AS och ADHD så har vi fått lära oss att livet är en berg-och-dal-bana. Just nu går det nerför. Fram tills i tisdags hade sonen haft en lite lugnare period, men det vände då. Vet inte om skolmästerskapet var den utlösande faktorn eller om det hade blivit så ändå. Nu får man gå på tå igen och vakta vad man säger eller gör. Men vi har ju lärt oss att så småningom vänder det nog uppåt igen (försöker tänka positivt).

I ett utbrott nyss så gick glosboken i småbitar.... det var det som låg närmast. Dessutom blev han arg för att glosorna var så svåra.

Lite får jag ta på mig eftersom jag låtit honom slippa läsa på under veckan och han hade allt kvar till sista dan - inte bra. Men ibland är man för trött för att ligga på honom med att läsa på och då blir det så här. Jag får skärpa mig till nästa vecka.

Inga kommentarer: