fredag 10 september 2010

Korttids igen **** AS/ADHD

Sonen var trött i morse, seg men på hyfsat bra humör. Han kom i säng en halvtimme försent. En halvtimme är kanske inte så mycket men han är extremt känslig och behöver verkligen sin normala sömn. Annars blir det jobbigt på morgonen efter. Han hittade nåt på datorn i går precis innan läggdax som han ville att jag också skulle göra, därför blev vi försenade. Man skulle skriva alfabetet så snabbt som möjligt.

Och sånt gillar jag! Annars är jag inte så förtjust i dataspel och sånt. Jag har berättat för sonen innan, att när jag gick på gymnasiet för hundra år sen så tränade jag på detta och slog skolrekordet. Jag skrev alfabetet på 3,5 sek. Han ville nog testa och se om jag kunde komma i närheten av det nu. Kul om han tycker om att träna på det, för det är nog bra träning för motoriken.

Nu har vi en korttidshelg framför oss. Mannen lämnade sonen direkt när han slutat skolan. I början på veckan så sa han att han längtade till korttids - så skönt att veta för oss att han trivs där. Lite rörigt med personal igen, men jag tror det löste sig rätt bra ändå.

Jag och mannen ska delta i en tävling i morgon i stan - fotomaraton. Ska bli jättekul. Kommer nog att vara avkopplande men samtidigt stressande att försöka hitta så bra motiv som möjligt på de fem timmar man har på sig. Det får bli som det blir, kul att vara med iaf.

  

Inga kommentarer: