söndag 9 november 2014

Bra och dålig helg

Nu är en helg till ända igen. Turbos korttidsvistelse har varit över förväntan bra! Ett kanonjobb av samtliga killarna som jobbat, Tom, Tobias och Valle. De verkar ha haft trevligt allihop och de har gjort ett bra arbete. Det är värt mycket när man får hem en Turbo som är på gott humör och lugn och fin.

Tyvärr varade inte lugnet hela kvällen här hemma. Ett rejält utbrott kom när han började prata om schemaändringen som är gjord på korttids. Jag gjorde tappra försök att vända samtalet till något positivt, men hur jag än försökte så lyckades det inte och megautbrottet var ett faktum. Turbo har mycket svårt för förändringar, men ibland är de nödvändiga. Tyvärr kommer det nog att bli en del utbrott innan den nya rutinen satt sig hos honom.


Detta var en HEL kontakt innan utbrottet.... 


Jag och mannen gjorde inte så mycket i fredags kväll. Jag jobbade klart och åkte hem. Sen blev det soffmys framför Idol.
Lördagen började bra! Frukost i lugn och ro tillsammans (uppskattas här) och sen åkte vi iväg en sväng en liten stund och gjorde lite nytta. Vi passade på att äta lunch innan vi åkte hem också. Alltid lika trevligt, bara mannen och jag.

På eftermiddagen åkte jag iväg till jobbet och tog mitt söndagsjobb på lördagen i stället. Det passade vårt schema bättre för den här helgen. MEN, där däckade jag totalt! Hade t o m svårt att ta mig hem från jobbet. Jag som skulle snabba mig lite, blev rejält fördröjd hem.... Det var den värsta däckningen hittills i min "åkomma" som bara blivit sämre och sämre under året. Men nu är väl botten nådd va?? Då kan det bara bli bättre nu! Japp, jag är fortfarande hoppfull.....


Soluppgången i morse


Så lördagkvällen blev inte så trevlig som vi tänkt oss. Jag orkade se "Så mycket bättre" innan jag stupade i säng snabbare än tåget (som säkert aldrig stupar i säng ;)). Idag (sönd) skulle jag och mannen umgås med vänner hela långa dan, men jag var väl inte så pigg så jag kunde bege mig iväg på morgonen som tänkt. Mannen åkte och jag åkte nån timme senare när jag fått hyfsad ordning på kroppen igen. Men bra att jag kom iväg iaf även om det blev lite senare. Bättre än inget alls!

Inte kul att bli så dålig när man är barnledig, men ändå en fördel att kunna däcka utan att någon pockar på uppmärksamhet.
Nu är det nya tag för en ny vecka som gäller.
Kram och gonattens ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag vet att du inte vill lyssna, men du vet vad jag vill säga här...
Hm!

Emelie sa...

Men kära Bellan, blir ju riktigt orolig för din fysiska hälsa. Lova att du har läget under kontroll för annars ringer jag en "pling-plång-taxi" ;)

Kram <3