måndag 24 november 2014

En dip

Tyvärr har Turbo haft en dip idag och det går bl a ut över skolarbetet och sms:en haglar till min mobil. Svårt att jobba ordentligt då när man måste koncentrera sig på att svara honom innan han får utbrott. Jag skulle vilja stänga av mobilen och bara koppla bort, men det är inte riktigt rätt taktik mot Turbo. Nu har vi äntligen fått honom så långt som att han säger till när något oroar honom och känns fel, innan han får utbrott. Då kan man inte nonchalera hans signaler, utan vi måste ta de på fullt allvar. Men lite tröttande är det allt.


Svamp med isskorpa!
                                                                  

Nu hoppas jag att orosmomentet (internetstrul på skolan) snart - eller helst igår - blir avhjälpt. Tror det annars kan gå ut över skolan så den inte blir av t o m.... Vi får helt enkelt hoppas på det bästa! Men assistenterna får det förstås lite tuffare än vanligt, när allt inte är som det ska runt Turbo.

I eftermiddags assisterade Timmy här hemma och jag kunde åka till frissan och koppla av lite. Hur skönt som helst!


Piggar upp mig med några dystra svarta slingor :) 

Det var det sista ordinarie passet som Timmy hade här hemma. Nu går han ner lite i tid av personliga skäl. Jag hoppas förstås för hans skull att det blir bra för honom - vilket jag tror att det blir! Sen får vi se vad som händer här hos oss..... Spännande tider!

Dags för en snabb kvällsprocedur innan vi hoppar i bingen för att samla nya krafter till en ny dag. Vill gärna att den flyter på smärtfritt och fint!
Kramelikram till er alla ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Kramilikram tillbaka ❤️

Nina sa...

Wow! Att han (ni) har kommit så långt att han ber om hjälp innan det blir utbrott. Ryser lite :)

Men vad skört allt är, och vilka stora konsekvenser det får. Jag håller tummarna att skolan funkar nu, så det blir bra sen <3

Kramar om!