fredag 5 september 2014

Bilder

Det blev inte att jag skrev så mycket om min gårdag i förra inlägget. Det bubblade så mycket av glädje i mig över onsdagen så jag kom nog lite av mig :) Men igår tog jag mig en helledig dag från jobbet. Det var så skönt nu när vi kan slappna av lite (för stunden iaf) och släppa oron med personalbytet och hur det skulle gå. Därför passade jag på att ta en dag med lite egentid. Och när jag ska koppla bort allt annat så är det bästa sättet att ta med kameran ut i skogen eller nånstan. Med kameran i högsta hugg så glömmer jag både tid och rum och rensar hjärnan rejält!

Jag hade en bild i huvet som jag tänkte försöka få till, men jag vet inte hur bra det blev.... Flugsvampen vid sjön i gårdagens inlägg var en del av det, men, men.... Det här är en annan med flugsvamp - jag älskar flugsvampar på bild och letar efter den perfekta bilden på en sån. Nån gång kanske den kommer....
Men jag hade annan tur och jag ska säga att jag gick inte många meter under fotonaden. Träffade bl a en ekorre som snackade så jag tror han ville skrämma bort mig! Oj, vad den lät högt!
Sen har jag lärt mig något nytt häromdagen av en svampexpert :) att det finns BRUN flugsvamp. Har aldrig hört innan, men igår fotade jag dessa exemplar:Röda är ju vackrare, men som omväxling kan det vara kul med nån brun emellanåt. ;)

Även en trollslända kom och hälsade på mig vid den lilla skrangliga bryggan i skogen.På seneftermiddagen då Nisse assisterade Turbo på hemmaplan så hade jag och mannen en timme över. Mannen ville ut och fota och jag var inte nödbedd att följa med. Vi åkte till samma ställe där jag varit tidigare under dagen. Vi har väldigt olika sätt att lufta kameran på, mannen och jag, och det är inte många meter vi går tillsammans. Vi ser helt olika saker. Rätt vad det var så var mannen borta... Så här hittade jag honom efter lite letande:Alla stilar funkar när man ska fota, tror jag! Haha!

Det var ett axplock av bilder från gårdagen. Efter det var hjärnan tokrensad, kan jag säga. Så skönt med en sån dag!

Nu sitter jag kvar på jobbet än, men ska strax bege mig hemåt för att se om Turbo är beredd på en promenad i kväll också. Jag hoppas verkligen det, för vi behöver det båda två.

Förresten känns det som jag glömt att skriva nåt här idag, men det kommer väl en annan gång när jag kommer ihåg vad det var.... :P

Ha en go´ fredagskväll allesammans! Kram, kram ♥

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Vila underbara bilder du bjuder på idag och härligt positiv text ❤️
Kram på dig

Anonym sa...

Vad härligt att det händer så mycket glatt och positivt, det gör mig så varm och glad. Det är verkligen på tiden att ni har flyt rejält nu.
Och jag säger som Annelie, vilka underbara bilder...den på ekorren är superfin och den på flugsvampen på bryggan är helt otrolig :D
Kram på dig och ha en underbar fredakväll <3

Unknown sa...

Verkligen fina bilder och det är tur man inte brukar bli fotad när man tar bilder för det är alla möjliga konstiga ställningar man intar då. Kul med brun flugsvamp! Härligt att höra att det flyter på så bra för er nu! Njuuuut!!!! Kram och trevlig helg på er!

Anonym sa...

Ekorrbilden och sländan är jättefina bilder. Men vad gör din gubbe på bryggan? Intressant bild.