söndag 2 juli 2017

Frisk, men ändå så sjuk

Ja, hörrni, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva här... Förra inlägget handlade om att min ork höll på att komma tillbaka, sen gick det ett par dagar, sen kom nästa "smäll". Förutom min stressrelaterade sjukdom - som jag envist håller hemlig - har jag nu åkt på nästa grej. Denna gången är det nässelfeber som kommer och går pga stress. Det känns som att krånglet med korttids och alla turer med det - all stress och press - blev droppen för min kropp....

Först trodde jag nässelfebern berodde på allergi (som när jag fick det första gången då vi var i Italien), men nu har jag fått det för fjärde gången sen dess. Och helt klart verkar det vara stressen som är boven i dramat även här. Den "hemliga sjukdomen" skulle jag kunna beskriva som: frisk, men ändå så sjuk, medan nässelfebern suger musten ur orken. Därav de många dagarna mellan mina blogginlägg här.

Jag försöker lägga min energi på de absoluta måstena och skära ner på sånt som inte är akut nödvändigt. Men jag känner att jag måste skriva några rader idag iaf.
Turbo har ändrat sig radikalt sedan uppehållet med korttids - på vilket sätt och varför, ska jag skriva ett eget inlägg om senare. Det är väldigt intressant att reflektera över såna saker och även att man kan dra stora lärdomar av sånt här som händer och sker med honom.

Idag har Turbo och Kent varit på utflykt. Liseberg stod på agendan.En sån härlig och rolig dag de fick! På ett sätt är det synd att jag suddar Turbos ansikte på bilden - det riktigt lyser äkta glädje i ansiktet på honom!! Och jag tror de hade lika roligt båda två. 😃 Men det hade visst varit enorm mycket folk i parken. Gothia cup hade nog dragit dit en hel del extra folk. Men som tur är slipper de stå i de vanliga köerna och får åka ett extra varv i åkattraktionerna utan att kliva ur. Så Turbo trivdes och det flöt på som det skulle. Både Kent och Turbo var rejält slut i huvet när de kom tillbaka hem nu i kväll. Jag tror och hoppas de kommer att sova gott i natt. 💤💤
Och vet ni... jag ska också försöka varva ner och hoppas på en god natts sömn med förnyade krafter tills i morgon....

Kram på er 💗


3 kommentarer:

Nina sa...

Kram <3

Trötter sa...

Stackars dig kära vän! Det ända jag säger nu är:
" Ge inte upp ! " 🤗

Anonym sa...

Vet att det inte är kul med sjukdomar och så, men kommer vi läsare någonsin få veta vad det är för sjukdom det handlar om? Är det diabetes eller någon annan autoimmun sjukdom det handlar om?