söndag 2 december 2012

Premiärdopp och sjukt igen

Vad klockan går här, både helgen och den här dagen har sprungit iväg snabbt!

I fredags blev det äntligen av, det där premiärdoppet för säsongen i badtunnan. Vi har av olika orsaker inte fått det gjort förrän nu. Vi bjöd hem en familj med en tonårspojke och de ville glatt prova och det kändes som de var nöjda efteråt.




Vädret var hyfsat bra. Ett par minusgrader och lätt snöfall. Det allra bästa vädret är ett par minusgrader och stjärnklart med månsken, men man kan ju inte få allt!

Gårdagen (lörd) blev det till att slappa. Mannen var seg redan från start och när kvällen kom så hade han 39 graders feber! Och samma symptom som han hade för några veckor sen då det blev både ambulansfärd och annat..... Nej, det var verkligen inte roligt att detta börjar igen, vad det nu är för nåt. Synd om mannen som inte känner sig helt pigg nån gång och vi har definitivt inte tid att ligga sjuka nu. Nu har vi en massa jobb, möten och grejer var och varannan dag fram till jul och det vore bra om vi kunde delta bägge två i det som ska genomföras...... Fast det får ju lösa sig bäst det vill, bara mannen blir frisk!




Som ni förstår så har Turbo varit på korttids över helgen. Annars hade vi inte kunnat bjuda hem gäster eller badat i tunna och inte slappat hela lördagen heller. Han har haft det bra - som vanligt. De gamla vana Mt och T har jobbat med honom och det är numera aldrig några problem, vi kan lämna honom på fredagen och helt koppla bort tankar på hur det kommer att gå. Turbo trivs som fisken i vattnet. Så borde alla barn få ha det som är på korttids. Tyvärr är det inte så i alla kommuner.....




Den här veckan drar det igång med en del möten angående Turbo. I samband med vad vi dragit igång när det gäller gymnasiet så fick jag en fråga av Nina. Nina undrar om vi flyttar om vi kommer fram till att en skola långt bort är det bästa alternativet för Turbo.
Jadu Nina, så långt har jag inte kommit i mina funderingar. Tanken på att flytta finns inte på kartan i nuläget. På min karta just nu så finns bara att vi hittar en skola på närmare håll. Men visst, det är inte alls säkert att vi gör det. Men då får vi ta den biten när vi kommer dit. Om vi tänker efter riktigt ordentligt så är det enda som egentligen hindrar oss från att flytta, jobbet.... Annars känner vi oss fria att bo var som helst. Men jobbet är ju inte så "bara".... Jag utvecklar inte ämnet mer nu för då blir det djupt. Skulle det bli aktuellt längre fram så får jag fördjupa mig i det då.

F ö har jag haft lite mailkontakt med Turbos rektor under helgen här och vi får se vart det leder. Vissa nyheter hade hon att berätta, men det tar jag senare.
Godnatt med er och sov sött ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Men snälla nån?! Sjuk igen :( Lova att se till att han kollar upp sig ordentligt!!!!!! Fast jag tror ju att ni har på tok för mycket runt er... Så det kanske inte är så dumt för hälsan om det skulle bli flytt framöver...
Men jag fattar! <3

Hoppas det ordnar sig på bästa sätt!

Kramar om och krya på!
Nina