fredag 14 december 2012

Inget roligt alls

Turbo har kommit iväg till skolan varje dag denna veckan och jag tycker det har lättat lite, men bra är det långtifrån. Vi fortsätter att grubbla på vad det kan vara som orsakar att han inte är som han brukar vara. Det finns många tänkbara bagatellorsaker men vi har ju egentligen ingen aning. Usch så svårt att veta om man gör rätt! Sover han dåligt? Ja, då kanske han behöver nåt sömnmedel.... Har han "vuxit ur" dosen av sin ADHD-medicin? Ja, då behöver han naturligtvis trappa upp den.... Är det en förändring av litet slag som vi inte vet om och som personalen på skolan inte ser? Då MÅSTE man se den och åtgärda den..... Svårt, svårt!

Tyvärr är jag inte på humör att skriva ett längre inlägg idag. Har bara en massa negativt i min skalle just nu och det är inte min melodi riktigt. Men jag fick lite dåliga vibbningar igår och en otroligt läskig magkänsla om en viss grej runt Turbos en personal..... Den tanken förföljer mig idag och jag får den inte ur skallen eller magen. Dum som jag är har jag inte pratat med berörda människor idag för att reda ut det, så jag får väl gå och grubbla vidare då och känna en stark oro :( Om inte förr så reder vi ut det nästa vecka för att se om det blir positivt eller negativt. Tyvärr brukar min magkänsla ofta stämma..... Huuu, vill inte ha mer negativt nu!

Nej, nu lämnar jag det där - om jag kan (men det går nog inte....)!




Ännu mera negativt: fick för en stund sen reda på att en släkting (på ganska långt håll, men ändå) var nära att bli innebränd i sitt hem och svävar mellan liv och död just nu. Många av mina tankar går till hans närmaste förstås och hoppas innerligt att allt ska sluta lyckligt. F ö så är det den familjen som "rår för" att vi har våra katter idag ♥.
Som ni förstår är det inte så mycket glada tankar här just nu, men det lättar väl så småningom.

Nu är Turbo på korttids och han är överlämnad i goda händer. Känns skönt nu när han inte är riktigt ok, men jag hoppas personalen inte behöver jobba alltför hårt med honom. Det kan ju bli en del törnar....

Kram på er iaf ♥

2 kommentarer:

BeA@Ett ord... sa...

Här kommer en riktig varm energikram till dig! Lita på din magkänsla men ge dig inte dåligt samvete för att du inte "tar-tag-i-den-direkt". Du behöver nog samla lite energi för att ta den... Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att ni alla får en harmonisk och lugn jul och att kära Turbo får må bra!
Ha det bäst kära Bellan!
Kramkram BeA

Tina sa...

Varma kramar till dig. Synd att vi inte bara kan ses på en kopp kaffe då och då, saknar dig vännen. Kram igen.