fredag 30 november 2012

Stress, stress

Oj, vilken stressig dag det här blev men vi har ändå fått mycket gjort. Jobbat, fixat bankärenden - såna där man inte gör mer än vart 10:e år trots att man skulle göra det oftare. "Varför har du detta kontot?" Jaaa, jag hade väl behov av det då för 10-15-20 år sen..... Skönt iaf att ha fått rensat lite och ordnat upp det så det ska funka bättre framöver.




Jag har också hunnit med ett telefonsamtal till Turbos rektor angående gymnasium. Hon hade ytterligare ett gymnasium som hon tyckte vi skulle kolla, men dit är det säkert 25 mil.... Njae :P Jag fick iaf reda på att det är vårt gymnasiums SYO-konsulent som rekommenderat gymnasiet som ligger 10 mil bort - alltså är det nog säkert att inte gymnasiet på hemmaplan passar för Turbo!

Det är mycket att forska i och jag tycker knappt vi har börjat. Ändå är det inte många dagar de närmaste veckorna som inte innehåller nåt möte angående Turbo. Nu börjar man svettas och pusta lite igen. Orka!!

Jag är ändå glad idag, glad över att tillhöra rätt kommun där rätt personal och rätt chef finns på rätt plats! Återkommer om det för nu ska jag lägga mig i plurret - UTE!!
Ha en fin fredagskväll vänner ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas ni fick en mysig stund i grytan, hade du med dig tavlan, med Lingonbenen? ;)

Hoppas att nåt av förslagen ni har skulle passa Turbo. Flyttar ni om det blir för långt bort?

Tummarna hålls så länge det behövs!
Kram Nina!

Mamma Z sa...

Tittar in med en adventskram och hoppas badet var härligt :)

Ja du framtiden, det är massor man tänker kring den oavsett hur dagens sits ser ut för våra fina killar.

KRAMEN

BeA@Ett ord... sa...

Brrr... fast jag tror... att det var ett "varm-bad" ute!
Jag är sån fryslort...
Hoppas eran helg vart fin och tack för tipsen om bilderna! Jag har vart in och kikat och så skulle jag prova förminska mina bilder... då vart dom pytte pytte små.. fniss...
Kram BeA