tisdag 20 november 2012

Brittish museum och Queen-musikal

Här händer lite grand runt oss och Turbo som jag skulle vilja skriva ner idag, men kanske blir det för långt.... vi får se! Börjar med att berätta om avslutet på vår Londonresa.

Lördagen hade vi ganska fri så vi kunde göra vad vi ville. Jag och mannen tog hand om två anställda som inte ville gå själva så de hängde på det som vi tänkt ut. Vi började med ett besök på Brittish Museum.

Häftigt tak inne i foajén på museet


Där skulle man kunnat gå i flera dagar om man haft den tiden för det är otroligt stort. Nu var vi där ett par timmar bara, men vi fick se lite av varje iaf.
När vi kom ut därifrån hade det slutat regna så vi hade lite tur med vädret där. Nu hade vi bara ett par timmar på oss för ev. shopping. Och vi kunde ju inte komma hem tomhänta till Turbo utan han ville förstås ha något som var köpt i London. Så vi sprang runt och letade och så småningom hade vi ett par paket till honom :)
Nöjd blev han iaf och det var ju skönt!
Efter den snabba shoppingrundan behövde vi snabbt få i oss en middag för sen måste vi fräscha till oss till kvällens äventyr. Vi skulle nämligen på Queen-musikalen "We will rock you"!Den är helt underbar! Jag gillar ju musik och den kvällen hade jag svårt att sitta stilla av lite olika orsaker, men det var mycket glädje i min kropp den kvällen :) Glädje blandat med bra musik - ja, då är inte min kropp som gjord för att sitta stilla i en fåtölj.....
Till min stora förtret så var det strängt fotoförbud där och ni kan ju bara gissa om det kliade i mina fingrar :P Mannen satt och var lite nervös för att jag skulle göra nåt dumt och åka ut med huvet före.... men jag höll mig i skinnet ;). Men jag fick ändå en bild på en av de medverkande efteråt och det var iaf lite plåster på såren på mina fotofingrar!
Efter musikalen gick vi till en bar och snackade lite. Det var ju liksom sista kvällen med hela gänget på arton stycken. Tänk vad fort en sån här weekend ändå går. Men vi vågade inte vara uppe hela natten ;) vi skulle upp väldigt tidigt morgonen därpå för att ta oss till flygplatsen. Så då var det bara hemfärd kvar.

Väl hemma hade vi en knapp timme på oss i hemmet, sen iväg och åt en pizza och sen hämta Turbo på korttids - phu! Turbo var som tur var lugn och harmonisk.
Resan kunde vi genomföra tack vare att vi har denna fina avlastning med korttids. Vad vore vårt liv utan denna avlastning? Vad vore vårt liv utan denna fina personal som gör att vi kan släppa allt och slippa oroa oss över hur det går för Turbo när vi är borta? Jaa, säg det..... Tacksamma är vi iaf över att vi har det som vi har det!

Det kommer mera i morgon.... kraaam ♥

3 kommentarer:

A sa...

vad härligt ni haft det. och cool kille på koret.

Och föresten så duktig Turbo är som fixar att vara ett extra dygn på kortids om jag inte läste fel.

Och ni är fantastiska föräldrar som gjort det möjligt för turbo att vara så trygg.

A sa...

vad härligt ni haft det. och cool kille på koret.

Och föresten så duktig Turbo är som fixar att vara ett extra dygn på kortids om jag inte läste fel.

Och ni är fantastiska föräldrar som gjort det möjligt för turbo att vara så trygg.

Nina sa...

Det låter som ni har haft en kanonhelg med massa skoj o trevligheter :)

Ja, vad vore livet utan avlastning... Huh..

Kram Nina!