söndag 23 september 2012

Korttids och många tankar....

Efter allt som blev förra veckan så har jag och mannen kunnat koppla av ordentligt under helgen. Det var rätt gott att ha en korttidshelg nu, så man slapp ligga steget före och ha hjärnan påkopplad hela tiden. Vi har stundtals umgåtts intensivt med vänner och det har bara vara positivt för oss. Stundtals har vi bara slappat, vi har även motionerat, vi fick också tillfälle att inviga bastun för säsongen. Bastun passade bra efter en långpromenad i ösregn! Det enda som har fattats mig under helgen är väl en fotonad (promenad med kameran i högsta hugg). Men det passade sig inte riktigt vädermässigt och man kan ju inte få allt!

Turbo har varit i goda händer under helgen. Mt och T har jobbat var sitt dygn med honom och det har varit kanonbra som vanligt. När vi hämtade Turbo idag på eftermiddagen så sken han som en sol och var fullständigt harmonisk. Såå härligt att få hem en sån kille!
Det "dumma" som inträffade i skolan i torsdags gjorde att han inte ville gå till skolan på fredagen. Men jag fick iväg honom iaf och sen löste det sig bara de kom igång lite. De hade tagit det lite lugnt med lektionerna och bara varit den dagen. Ska väl förtydliga att det inte var Turbo som läraren var arg på, men när någon är riktigt arg i hans närhet så blir det ändå kaotiskt för honom. Jag och den andra läraren har pratat ut om detta och vi får se om det kommer upp igen senare kanske.... För Turbos del tror jag ändå att det är frid och fröjd på lärarfronten just nu trots allt, och det är ju skönt.

Nu är det dags för mig att göra kväller här. Är lite trött och jag behöver sova inför kommande veckan. Det är en mycket hektisk vecka som ligger framför mig och det är bara att ta sig igenom. Många tankar har jag i huvudet också som jag skulle vilja pränta ner här, men det får jag ta sen när jag har lite mer ro i kroppen och lite tidigare på dan. Nu säger jag god natt till er som läser här ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Så skönt att det är lugnt hos er igen!

Det där med att nån blir arg på nån annan, det fixar inte Sandra heller. Det räcker att Göran och jag diskuterar och inte tycker lika här hemma för att Sandra ska bli orolig.

Eller att nån annan spiller, tappar eller slår sig. Eller att nån gråter. Men jag har hört en gång för rätt länge sen att personer med autism ofta tror att allt som händer är riktit mot dom på nåt sätt. Att det är deras fel det som händer/har hänt.

Och när jag tänker på det så stämmer det in på Sandras reaktioner när det händer saker runt henne. Och hon vill alltid veta vems fel nåt är och tar ofta på sig skulden för saker. Händer det en olycka så tror hon att det är hennes fel osv.

Hoppas er vecka blir bra, trots allt som väntar.

Kramar om!
Nina

Tina sa...

Håller helt med Nina, samma här med tösen. Blir oroligt om vi diskuterar, behöver inte ens höja rösterna så blir det krig.
Har också en hektisk vecka så vi kämpar på så är det snart helg :) kramar Tina