tisdag 18 september 2012

Harmonin tillbaka

Den här morgonen gick bättre än gårdagsmorgonen, som tur är! Turbo var otroligt trött när jag väckte honom, och han försökte väl påtala att han var för trött idag. Och visst hade han legala skäl, han hade somnat sent och sen sovit ganska dåligt. Men att vara hemma från skolan för att man är trött... nej, då får man vara hemma ganska ofta, för trött är man ju alltid mer eller mindre när man ska upp tidigt. Så idag kom han iväg som han skulle med taxin och humöret det var det inget fel på.

Jag var lite spänd och förväntansfull över att få läsa i kontaktboken senare idag om hur dagen avlöpt. Det var bad på schemat och det har det inte varit på hur länge som helst. Jag var tveksam över om Turbo skulle gå med på att bada eftersom det blev lite nytt för honom och dessutom trött. Men jag blev positivt överraskad när han kom hem och fick veta att badet gått fantastiskt bra. Läraren Palle och resurspersonen Tina hade varit med och badat. Det verkar ha varit väldigt lyckat. Härligt med engagerad och peppande personal! Bra jobbat av dem! Nu blir det bad ganska ofta denna terminen är det tänkt. Turbo trivdes, det märks eftersom han pratat positivt om badet idag här hemma.




Här hemma har vi haft en alldeles fenomenalt bra eftermiddag och kväll. Turbo har blivit helt harmonisk igen och idag njöt jag för fullt. Så underbart att se att det inte finns nåt som stör honom i nuläget. Det har ju varit en liten detalj med frågetecken för Turbo inför nästa möte med nya assistenten Kent som kommer i veckan. Jag uppmuntrade Turbo att själv fråga Kent hur det blir, och det gjorde han faktiskt. Han tog kontakt via fb och nu är det uppklarat och ur världen, då kan Turbo slappna av igen. Skönt!

Just nu är det lugnt här hemma. Mannen är iväg bort en stund ikväll, hans tur att avvika från hemmet och min tur att vara hemma med Turbo. Men att vara hemma ikväll var en lätt match. Turbo ligger redan i sängen och vi hade en mysig läggprocedur. Han tiggde nästan själv om att få lägga sig tidigt ikväll. Hoppas bara att han sover ordentligt i natt så han är bättre utvilad i morgon.

Må gott, och sov gott när det blir så dags ♥

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej,
Jag tittar in hit då och då och läser om hur ni kämpar för er underbara kille <3 Det gör mig varm i hjärtat att han har såna fantastiska föräldrar! Stor kram till er båda för att ni är ni!

Härligt att dagen varit bra, hoppas det blir många fler bra dagar. Det har ni förtjänat.

Kram
Marie

Annelie L sa...

Så glad jag blir över att ni har en harmonisk son hemma hos er igen. Jag hoppas det får fortsätta så, med bra personal som är samstämda med Turbo så att ni kan få ha det lugnt och skönt hemma. Turbo har de bästa föräldrar han kan önska sig <3
Kram Annelie