fredag 3 augusti 2012

Länkar vidare

Jag hade tänkt skriva ett inlägg idag om vad som händer här, men klockan gick fort och jag får avvakta tills i morgon. Medan ni väntar på nästa inlägg kan ni gärna klicka på länken och läsa ett gästinlägg hos Nina, där en ung tjej beskriver hur det är och har varit för henne att leva med atypisk autism och adhd. Mycket intressant att läsa!




På återseende! Ha det gott i fredagsmyset ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej:) Det är jag den anonyma personen som bloggade hos Nina. Tack för att du skriver en sådan givande blogg och har så fina bilder. Och för att du hjälper till att sprida inlägget.

Tänkte länka till lite bloggar men vet inte hur man gör. Och vet inte hur man lägger in bilder eller heder heller. vuxen med autism som bryter normen att man ska vara data expert med dessa diagnoser. ;):)

Nina sa...

Åh.. Tack vännen för länken :)
Kramar om massa!
Nina

Maskrosblommans mamma sa...

Jag är mamma till en pojke på 7 år med asperger och adhd. Jag är glad att få läsa om er vardag. Ignekänningsfaktorn e hög, precis vad jag behöver just nu känner jag. En bearbetningsprocess...Tack för att du länkar vidare till Ninas blogg, svårt att hitta bra bloggar i ämnet om man bara googlar på det. Tack!