söndag 12 augusti 2012

Oro inför skolstart

Utbrott i fredags morse innan jag lämnade Turbo på korttids över helgen och det första som händer när vi hämtar honom i eftermiddag är.... just det, utbrott. Utbrottet i em gick över på nån minut och innan vi lämnat parkeringen på korttids så var han glad igen. Jag och mannen är fulladdade i våra batterier efter helgen, så då går det lättare att bemöta honom. Och det var inget allvarligt utan det gick lätt att åtgärda det som orsakade utbrottet.




Korttidspersonalen Mt och T märker också att det är nåt under ytan hos Turbo som ligger och vibrerar, han får lättare utbrott. Ett utbrott hade det varit på korttids också och det är ovanligt nu för tiden. Skolstarten ligger väl och pyr i honom, inte konstigt alls. Hoppas, hoppas så att det ska funka i skolan från början. Jag hoppas på att kemierna ska stämma mellan honom och personalen så inkörningen ska gå relativt smärtfritt. Kan vi få ha sån tur, tro?? Vi får se vad som händer och hur det går. På onsdag börjar skolan....

Denna helgen har varit helt underbar! Jag och mannen har inte varit hemma så värst mycket, men vi har ändå kopplat av och haft det bra. Jag vet att jag inte klarar att flänga så här hur mycket som helst, men det är svårt med balansen där... Iaf, vi var iväg och grillade på fredagskvällen. Det hade regnat i stort sett hela dan men på kvällen klarnade det upp så vi hade det riktigt härligt! God mat och trevligt umgänge - kunde knappast bli bättre!




När vi åkte hem senare på kvällen/natten så låg dimman tät över samhället. Tyvärr hade vi inte ro i kroppen att stanna och fota ordentligt, vi var för trötta för det. Missade några bilder där :(




Igår (lörd) träffade vi lite vänner igen på förmiddagen. På eftermiddagen och kvällen tog vi en långtur på cykel. Hade med oss lite småfika och stannade och fyllde på energidepåerna. Cyklade bl a över ett berg mellan ett par samhällen så det kostade på en del.




En mysig och härlig dag och kväll hade vi iaf och vi har fått ladda våra batterier på lite olika sätt. Idag (sönd) har vi också varit iväg lite på förmiddagen och kom hem lagom så vi hann äta middag innan vi hämtade Turbo på korttids. Och så var den helgen slut! Mycket innehåll och som sagt, lite balans på det hela så blir det bra. Men det där med balans är svårt...

Ikväll vill Turbo vara uppe läääänge och se på OS-avslutningen. Jag är inte så pigg på detta - hade inte tänkt vara uppe så länge själv heller. Turbo säger att det händer bara vart 4:de år och det har han ju rätt i. Sen vill han diskutera det han sett med Mt i morgon på korttids.... hm.... vi får se hur det blir. Känner inte riktigt för att ha en trött son mitt i all oro som tydligen finns i hans kropp för tillfället.

Ha en go´ kväll allesammans ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Håller tummar! Måtte skolstarten gå smärtfritt nu...

Skönt att ni fick en härlig helg! Saknar er allt när jag ser bilden :)

Hoppas det går bra ikväll, hur det än blir med OS eller inte.

Kram Nina!

Annelie L sa...

Hoppas skoldagen gick bra trots os final. Det är klart han ville se den så att han kunde diskutera den på fritids. Men jag förstår din oro övervtröttheten, den fördelas ju inte ut över fyra år , den kommer ju ganska direkt .
Kram och som sagt, hoppas allt gick bra.