fredag 6 februari 2015

Vad hände?

Oj, vad hände här igår? När klockan var 22 låg vi i respektive sängar här, alla tre. Det har nog inte hänt på flera år. Jag däckade fullständigt på kvällen - yr i huvet, megatrött och fruktansvärt seg och även lite feberkänning. Det hade nog varit en kämpig dag och hjärnan var överbelastad. Jobbet jag hade att göra blev svårt och intensivt, men bara att stånga sig igenom det utan hjälp. Ingen annan i företaget kunde ämnet så det var bara för kontorsBellan att fixa det. Samtidigt läste jag skollagen.... säger sig självt att hjärnan fick ta lite stryk. ;)

Resten av familjen var också trötta, så det blev en tidig kväll.


När vi vaknade i morse var det hyfsat bra igen och nya tag inför fredagen. Den här dagen har funkat ganska bra och nu är det filmtajm. Mannen och Turbo tittar på science fiction som jag inte är intresserad av alls, men sitter i soffan med dem iaf.

Ooops, det här blir ett konstigt inlägg. I den här familjen får man aldrig slappna av..... Dags för mig att assistera, så jag avslutar snabbt här. På återseende, kära läsare.
Godkvällskramen ska jag väl iaf hinna med. Kram, kram! ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag hoppas att damen ägnar sig en hel del åt EgenGodOmvårdnad kommande veckor! Du har ett viktigt möte att vara frisk på snart, vettu!!!!

Det behövs inte mycket när man redan är påväg. Feberkänningar oroar mig. Var rädd om dig!

Kramar <3

Unknown sa...

Science fiction, undrar just vad de ser? Jag håller på med science fiction serien Heroes och jag gillar det verkligen. Kan nästan tycka det är lite tur att man inte har läst eller sett något i den genren tidigare, allt blir wow-första-gången-amazing.

Du kanske ska ge grabbarnas val av tv en chans till :)

Kram / Emelie