torsdag 12 februari 2015

Helg mitt i veckan

Sportlovet rullar vidare och igår lämnade jag Turbo på fritids/korttids på morgonen. Nu är han där i två dygn så vi får lite avlastning. Jag ska inte sticka under stol med att jag har njutit ett dygn nu. Turbo är ändå inne i en lugn period, men ändå är det krävande. Rätt skönt att få vila hjärnan från steget före-tänket lite. Just nu är det jobbigt öht att prata på sidan om Turbo. Allt ska förklaras för honom och inget missar han. Så jag och mannen får antingen viska i ett annat rum eller skriva lappar åt varann. Men ibland vill man ändå kommentera något och då åker man på att förklara ALLT! Men nej, jag ska inte klaga! Det finns de som har det värre.



Lite helgkänsla försökte jag och mannen fixa igår kväll här hemma. Helgkvällar då Turbo är hemma är vi ju inte lediga, vi kan aldrig slappna av eller strunta i att anpassa. Så vi lägger om veckodagarna nu och firar helg mitt i veckan. :) Ja, ja, det gick det med men roligt hade vi åt det hela. Det slutade med att vi faktiskt låg och asgarvade i sängen vid sömndags, när vi tänkte på hur annorlunda vårt liv är och hur komiskt det kan vara ibland. Egentligen kanske det inte är så komiskt, men vi har lärt oss att se livet med humor, för det tjänar vi nog på i det långa loppet.


Jag avslutar det här inlägget med att från hjärtat ge extra kramar till "någon" som just nu gått in i en tuff period i livet. ♥ Hoppas allt blir så bra det bara kan, trots allt....
En extra kram går också till en av mina närmaste vänner! ♥ Du vet vem du är, med tanke på gårdagens svåra ämne....



Kramar till övriga läsare också förstås, som vanligt ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Helg mitt i veckan har vi jämt. Det är inte så bra för figuren att ha två helger i veckan :P

Snart ska du få en kram!