onsdag 25 februari 2015

Svåra beslut

Med tanke på mitt möte med en för mig ny diagnosmanma igår, så har diskussionen ang Turbos närmaste framtid fortsatt idag. På det sedvanliga onsdagsmötet på skolan så ventilerade vi ämnet. Vi vände och vred på det mesta i den frågan och vi kom väl fram till att det finns mycket frågetecken att reda ut.

Mannen och jag har förstås fortsatt att försöka bena ut det hela under kvällen här. Jag har också diskuterat saken med både Timmy och Kent ikväll. Och jag får säga att det känns oerhört skönt att det finns några i vår närhet som har erfarenhet av killar som min son. Det känns så tryggt att inte stå ensamma, även om det ändå är vi föräldrar tillsammans med Turbo som måste ta det slutgiltiga beslutet. Att få stöta och blöta med såna som är mer insatta är guld värt för oss! Vi är glada för att ni finns där!

Vi grubblar vidare..... Kram på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltså, jag är faktiskt väldigt avundsjuk på er som dels har varandra och dels har dessa fantastiska killar omkring er som ni kan grubbla tillsammans med för att hitta lösningar. Hoppas att det är bra lösningar som dyker upp.
Tur du blev klar med inlägget nån gång så jag kan gå och sova nu!! Har väntat JÄÄÄÄÄÄTELÄÄÄÄNGE!!
Godnatt och sov gott ❤
//K. Lugn �� (:P)