söndag 1 juni 2014

Landar och laddar

Nu har jag fått hem mina kära killar igen efter deras Stockholmsresa. Gårdagen (lörd) för mig blev lite av full rulle. Ingen rast och ingen vila! Hann träffa lite vänner på eftermiddagen innan jag hastade iväg in till stan och hämtade mannen och Turbo vid stationen. Denna gången åkte de med Swebus fram och tillbaka och det var första gången. Annars brukar de åka tåg, men det passade inte speciellt bra eftersom det bestämdes så sent att de skulle iväg. Lite pirrigt var det att se hur Turbo skulle fixa en bussresa. Det är ju lite trängre än på ett tåg.




Allt hade gått fint, även om en viss oro kunde märkas av. Lite aktiviteter väntade i storstan, bl a en massa timmar på egen hand med storebror Charlie! De hade varit på utställningen Game on 2,0 på Tekniska Museet tillsammans och det var nog en hit för dem båda, tror jag ;) Dataspelsintresserade som de är! Turbo var ju där förra gången de var i Stockholm också, men nu ville han gå dit med brorsan. Sen blev det en del tid med dator tillsammans också förstås och lite annat smått och gott.

När jag mötte mannen och Turbo vid stationen så kommer en mycket speedad och glad Turbo mot mig! Jag frågar mannen om han varit sån hela vägen, men det hade han som tur var inte. Det var nog glädjekänslor som kom fram när han såg mig och det är som vi vet, svårhanterligt. Ett besök på Burger King stod nu på schemat och jag undrade i mitt stilla sinne hur det skulle gå, när Turbo var så speedad?!? Men efter ett tag därinne så landade han lite... pjuh.....




Idag har de båda fått landa på hemmaplan och det har varit rätt lugnt, måste jag säga. Bara att ladda för en ny vecka som även den innehåller en extra helgdag. Vi får se om det sätter några djupare spår hos Turbo eller om den flyter på hyfsat.
En stor eloge till mannen som fixar Turbo så bra på såna här resor, det är ingen semester precis! ♥♥♥

Själv ska jag ladda för att ta en fight med bästa assistansbolaget i morgon, vi får se hur det går... ;) Nejdå, det är inte så allvarligt som det låter, men pga deras "snällhet" så blir det en liten orättvisa som jag känner kommer att gå ut över Turbo och det vill jag ska rättas till. Är bara liiite rädd för att det ska gå ut över en av våra fina assistenter.... det är det sista jag vill, men jag har informerat honom om detta och jag hoppas och tror att han kan skaka av sig ifall det blir obehagligheter.

Ha en fin fortsättning på söndagskvällen, kära läsare! Kram på er ♥

3 kommentarer:

Lena sa...

Jag tycker det är helt otroligt att vissa saker fungerar så bra, som te x att åka till Stockholm för Turbo och din man. Att gå på museum och ställen med mycket folk och man förundras och blir glad var gång det flyter på.

Jag som trodde du skulle vila lite när du hade chansen? Hmm...är du inte rädd om dig?

Hoppas att det inte blir tokigt med orättvisor och vad det nu var med assistansbolaget.

Kram på dig och hoppas att ni får en fin vecka. <3

Lena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nina sa...

Håller med Lena! Ja, i hela hennes kommentar så jag behöver inte skriva nåt mer ;)

Pussokram!